OTKRIVAMO: Kako prepoznati švalerčinu?

Preljuba nije isključiva čak ni u vezama u kojima se sve čini savršeno. Okidači za traženje utehe u tuđem naručju nalaze se na svakom ćošku, a vi treba da budete sigurni u to da li su se kod vašeg muškarca aktivirali ili pak nemate razloga za brigu

  • 2

Muškarci su po prirodi stvari skloniji ljubavništvu nego žene. Za njih je seks vrlo često puki fizički kontakt kojim zadovoljavaju svoje potrebe, pa im uglavnom ne pada teško da pokupe neku devojku u klubu, odvedu je kući, a potom joj daju "otpust" čim završe posao.

Njima je švalerstvo u krvi i te "navike" se mnogi teško otarase čak i u vezi ili braku. Žene često i ne znaju da imaju posla s prevarantom, s obzirom na to da su mnogi od njih odlični glumci. A kako da znate da li je vaš muškarac jedan od retkih i vernih izuzetaka ili sasvim tipičan primerak? Za početak je važno da obratite pažnju na sledeće stvari.

Ako vašem frajeru smeta što uzimate njegov smartfon, a on pritom stalno dobija čudne pozive, koje samo prekida, a uz to je i izuzetno napet i rastresen, velika je verovatnoća da nešto taji od vas.

Ako vašeg muškarca iznenada zanima zdrav način života i ishrane, vežbanje, mršavljenje, postoji opasnost da nekoga želi da šarmira, a taj neko zasigurno niste vi.

Obratite pažnju na svaku promenu u vašem zajedničkom seksualnom životu. Moguće je da vaš muškarac više nema volje za seks ili je sada odjednom jako napaljen. Nagle promene su svakako sumnjive, a na vama je da ih zapazite.

Ako je vaš frajer pre često znao da izbegava svoje radne zadatke na poslu, a sada se odjednom s posla vraća kasnije i stalno mora na poslovne sastanke, to mora da probudi vašu sumnju iako je to naizgled odličan alibi.


Iako se odlično slažete s njegovim prijateljima, on sada insistira da budete sami. To može da bude znak da se vaš partner boji da ne naslutite nešto razgovarajući s nekim od njegovih prijatelja.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA