≫ 

Za Grofa sam spreman da umrem: Boaći uporedio Božovića sa jednim od najboljih trenera današnjice (VIDEO)

Zvezdin novajlija oduševljen je trenerom i načinom njegovog rada

  • 18
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Miodrag Božović je omiljen među igračima Zvezde, a to ističu gotovo svi sa kojima smo pričali na pripremama crveno-belih na Kipru. Isto mišljenje deli i novi napadač ekipe, Ričmond Boaći, koji ide i korak dalje.

Na pitanje šta misli o svom treneru i načinu Grofovog rada, Boaći se neverovatno otvorio i emotivnim rečima govorio o crnogorskom stručnjaku, istakavši čak i da je spreman da umre za njega.

>>> Zvezdinom novajli dali nadimak po čokoladi: Ceo dan sam u sobi u slobodno vreme i igram ''pucačine'' (VIDEO)

>>> Boaći o psovkama na srpskom u kameru Telegrafa: Tome su me naučili Vučinić i Boško Janković (VIDEO)

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Tokom razgovora sa Boaćijem i Frimpongom, mogli smo da čujemo da oba fudbalera iz Gane imaju visoko mišljenje o Božoviću.

- On je sjajan trener, neverovatno je biti sa njim, Jedan je od najboljih sa kojima sam radio. Nekada je zanimljiv, šali se sa igračima - kaže Abraham Frimpong, na šta se odmah nadovezao i Boaći.

- Za mene je on neverovatan trener. Ako je trener uvek nasmejan i čini da igrači budu tako dobri, za takvog trenera moraš da umreš.

- Kada ga vidim na klupi, umesto da trčim 20, trčaću 100 za njega, jer za mene je on neverovatan i veoma, veoma dobar trener.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji reprezentativac Gane poredi Božovića i njegov rad sa jednim od najboljih trenera današnjice, Klaudiom Ranijerijem, koji je prethodne sezone sa Lesterom napravio jednu od najvećih senzacija u istoriji fudbala osvajanjem Premijer lige.

- Način na koji radi, kako pristupa igračima, način na koji priča. Mislim da je to fantastično. Ako bih ga poredio, uporedio bih ga sa Klaudiom Ranijerijem, jer mislim da je fantastičan trener - ističe Boaći u razgovoru za Telegraf.

Pogledajte i video izjave u kojoj Boaći sa posebnom emocijom priča o Božoviću.

Baner za pripreme

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA