≫ 

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Majka i ćerka se porodile istog dana (VIDEO)

Fatma Birinci i njena ćerka Gade Birinci pre tri godine su napustile ratom zahvaćenu domovinu i utočište našle u turskom gradu Konja. Majka i ćerka su tokom trudnoće zajedno odlazile na kontrole, zajedno se porodile i na kraju zajedno uzele svoje sinove u naručje

  • 0

Izbeglice iz Sirije u Turskoj, Fatma Birinci i njena ćerka Gade Birinci pre tri godine su napustile ratom zahvaćenu domovinu i utočište našle u turskom gradu Konja.  Nakon nešto više od dve godine boravka u Konji, majka i kćerka skoro istovremeno su saznale da su ostale u drugom stanju, a nekoliko meseci kasnije zajedno su na svet donele sinove.

Vraćala se iz prodavnice i počela da krvari na ulici, mirno se savila i rodila dete pred šokiranim ljudima - i nastavila dalje (18+) (VIDEO)

Kako bi se na određeni način odužile državi Turskoj za svu podršku koja im je pružena po dolasku u Konju, Fatma (42) i Gade (21) su sinovima dale imena Redžep i Tajip, što su imena turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Profimedia/Abaca

Majka i ćerka su tokom trudnoće zajedno odlazile na kontrole, zajedno se porodile i na kraju zajedno uzele svoje sinove u naručje.

Dve porodilje je u bolnici u Konji posetio glavni lekar Erkan Atas, koji im je preneo čestitke turskog ministra zdravstva Ahmeta Demircana.

- Nisam čuo ranije da se desilo nešto slično. Ono što je najvažnije od svega jeste da su majke i bebe dobro. Želimo im dug život i puno zdravlja - rekao je Atas.

Majka Fatma Birinci nakon porođaja je kazala kako je srećna što je svog sina u naručje uzela živog i zdravog.

- Posebno sam srećna što sam se porodila u isto vreme kada i moja ćerka. Istovremeno sam dobila i sina i unuka - kazala je Birinci.

Ćerka Gade Birinci je zahvalila svima u bolnici na pruženoj podršci, prenosi Radiosarajevo.ba.

- Veoma sam srećna jer sam danas postala i majka, a dobila sam i brata - poručila je Gade.

Fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA