≫ 

Najskuplja margarita na svetu: Jedna čaša ovog koktela košta kao stan u centru Beograda, za sto je donosi konobar okružen telohraniteljima

Ko je naruči, treba da zna da će je za sto doneti konobar u pratnji nekoliko telohranitelja, jer se u sredini koktela nalazi blještavi dijamant od 4,1 karata

  • 11

Predstavljamo vam ekskluzivni koktel zbog kojeg može da vam pozli kad čujete cenu. Naime, jedan londonski restoran kreirao je najverovatnije, najskuplju margaritu na svetu, koja košta neverovatnih 56.400 eura za samo jednu čašu.

SEKS NA PLAŽI: Kako je nastao jedan do najpoznatijih koktela na svetu (VIDEO)

Ko je naruči, treba da zna da će je za sto doneti konobar u pratnji nekoliko telohranitelja, jer se u sredini koktela nalazi blještavi dijamant od 4,1 karata.

Najskuplju margaritu napravio je meksički restoran Cantina Laredo, povodom Svetskog dana margarite, koji će biti obeležen 22. februara.

Ekstravagantan koktel sastoji se od mešavine dve Blue Ribbon tekile, koje koštaju oko 2.250 evra po flaši. Umesto limete koja standardno ide u margaritu, u koktelu od 56.400 eura dobijate sok belog ananasa i hibrida limete.

Nesvakidašnjem ukusu doprinosi i limeta iz Australije, poznata kao kavijar od limete. Koktel se ukrašava cvetom ananasa, a u sredinu se spušta dijamant.

- Mnogo je uloženo u balans ovih ukusa, a s dijamantom u sredini, ovo piće je zanimljiv način i da zaprosite srodnu dušu - kaže vlasnik restorana Din Ginsberg.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ђура

    18. februar 2018 | 09:42

    Иживљавање богатих.Чисто иживљавање.

  • Ljubica

    18. februar 2018 | 07:48

    Covek koji je ovo popapao dali se pretvorio u nesto posebno .neka proba srpsku proju sa cvarcima

  • Stargate

    17. februar 2018 | 23:47

    Sve će Bog da ih kazni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA