≫ 

Ovaj čovek istovremeno može da zapali 160 cigareta. Inače, nepušač je (VIDEO)

Svoj neobični talenat Purol vežba od davne 1983. godine, kada je krenuo s cigaretama i lulama

  • 0

Američki komičar Džim Purol, poznatiji kao Džim "usta", svakako opravdava svoj nadimak i to jednim od apsurdnijih Ginisovih rekorda koje drži, onom u broju cigareta koje može da zapali istovremeno.

Svoj performans, u kome zapali između 130 i 160 cigareta, izveo je već mnogo puta tokom proteklih nekoliko decenija, a još veći apsurd od performansa svakako je činjenica da je Džim zapravo nepušač.

>>> Koliko hemikalija sadrži jedna cigareta i za koliko će vam skratiti život: Ovo je sve što treba da znate da biste odmah prestali da pušite (INFOGRAFIKA)

Štaviše, Džim mrzi pušenje, ali izvođenje performansa prilikom osvajanja svetskog rekorda u pušenju cigareta, bilo je humanitarnog karaktera, a sav novac koji je prikupljen predat je američkom Udruženju za pluća.

- Mrzim pušenje. Izvodim ove performanse u znak protesta protiv pušenja. Gledajte sliku mene sa svim tim cigaretama zabijenim u lice. Da li je to glamurozno? Nije, odvratno je - istakao Džim je još 1987. godine za LA Tajms.

Ovaj neobični talenat Purol vežba od davne 1983. godine, kada je krenuo s cigaretama i lulama.

VIDEO: Evo kakvog je ukusa pepeljara puna pikavaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA