≫ 

Dok narko-bos El Čapo (61) čami u zatvoru, njegova supruga uživa u "krvavim parama": Ovako se Ema (29) bahati u luksuzu (FOTO)

Meksikance razbesnele njene fotografije sa plaže u bikiniju, odmora u Los Kabosu, a svima je pokazala i slike svojih skupocenih, markirani tašni

  • 5

Supruga meksičkog kralja droge El Čapa (61) uživa u luksuzu dok se njen suprug nalazi u zatvoru u Njujorku, gde čeka suđenje.

Ema Koronel (29), bivša meskička kraljica lepote, redovno prikazuje svoj glamurozan život na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Dan kada sam upoznala El Čapa: Zbog lepe glumice je uhapšen ozloglašeni narko-bos, priznala je čega se bojala tokom tajnih sastanaka (FOTO) (VIDEO)

Poslednjih nekoliko meseci, ova devojka je podelila svoje fotografije sa plaže u bikiniju, odmora u Los Kabosu, a svima je pokazala i slike svojih Prada tašni.

Na jednoj fotografiji na Instagramu, Ema je takođe pokazala i svoju decu, ćerke bliznakinje od kojih je svaka nosila dizajnerske torbice.

Ema voli da pokazuje svoje telo na društvenim mrežama Foto: Instagram

Ema je za svoje devojčice Emali i Mariju, priredila raskošnu rođendansku žurku, a tema zabave je bila u znaku Barbi lutke.

Na zabavi je sve bilo ukrašeno u roze boji, počev od balona, kolača, bombona i osvetljenja, prenosi Dejli Mejl.

El Čapo je poznati meksički narko bos Foto: Tanjug/AP

Neki Meksikanci su bili veoma besni kada su ove fotografije dospele u javnost, pa su optužili bivšu kraljicu lepote da troši "krvavi novac" svog muža.

- Cela priča sa njom je neverovatna. Ona ide okolo i razbacije se svojim bogastvom i načinom života - kaže penzionisani DEA agent za Njujork Post.

Ema se hvali luksuzom i bogatstvom Foto: Instagram

Kralj droge je u zatvoru u Njujorku, nakon što ga je Meksiko izručio SAD prošle godine.

Optužen je za 17 zločina, među kojima je i vođenje opasnog kartela "Sinaloa" i transport najmanje 200.000 kilograma kokaina u SAD iz Meksika.

Ema se udala za El Čapa 2007 godine, a mediji prenose da je američka državljanka.

Često pokazuje i svoje ćerkice Foto: Instagram

Njihove ćerke Marija i Emali su rođene u SAD, ali žive na imanju svog oca u državi Sinaloa.

Žena i ćerka su više puta primećene kako dolaze na sud u Njujorku tokom prošle godine.

Novo ročište je zakazano za 5. novembar, iako El Čapovi advokati insistiraju da ne mogu da spreme sva dokumenta za suđenje. Očekuje se da će suđenje trajati četiri meseca.

Primećena je kako dolazi na sud, prilikom El Čapovog saslušanja Foto: Profimedia/AFP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Biba

    22. oktobar 2018 | 13:48

    A koja žena ne bi ovako živela pored toliko para!?

  • Diler

    22. oktobar 2018 | 14:54

    Šta će jadna žena kad mora nekako da preživi nedostatak muža,i druge žene bi isto radile da su u ovoj situaciji bez izuzetka.

  • Ceca

    22. oktobar 2018 | 14:50

    Isto tako i kod nas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA