≫ 

Banda majmuna ubila muškarca: Njegov brat traži da se kazne krivci, a policija u problemu

Meštani Tikrija u indijskom Utar Pradešu i ranije su se žalili na agresivne majmune koji su u tim predelima zaštićena vrsta

  • 1
Florida, divlji majmuni Foto: Tanjug/AP

Muškarac u Indiji preminuo je nakon što ga je kamenovala grupa majmuna.

Darampala Sing (72) skupljao komade drva sa zemlje kada je na njega grupa majmuna s drveta počela da baca cigle koje su donosili s obližnje ruševne zgrade, prenosi "Sky News" pozivajući se na "Times of India".

U zagrljaju sa smrtonosnom ajkulom: I grdosija od 3,5 metra želi da bude voljena (VIDEO)

Muškarac je preminuo u bolnici od povreda glave i grudi, a "Sky" navodi da su se meštani Tikrija u indijskom Utar Pradešu ranije žalili na agresivne majmune koji su u tim predelima zaštićena vrsta.

Porodica preminulog 72-godišnjaka je celi slučaj prijavila policiji, a njegov brat je izjavio da su majmuni sa visokog drveta na čoveka bacili više od 20 cigli, pa su udarci bili smrtonosni.

- Ove bitange od majmuna su stvarni krivci i moraju platiti - rekao je brat preminulog muškarca.

U policiji, ipak imaju drugi problem.

- Kako da pokrenemo slučaj protiv majmuna? Bili bismo predmet sprdnje - rekao je Čitvan Sing, policijski službenik u Dogatu.

Sky News navodi da napadi majmuna na stanovništvo u Indiji postaju sve češći, dok stručnjaci dodaju kako su najčešće za napade krivi makakiji iz vrste rezus (Macaca mulatta).

"Hapšenje" majmuna "odmetnika"!

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA