Predsednik Finske otišao na sajam knjiga da posluša govor svoje supruge, pa seo na stepenice jer nije bilo slobodnih stolica (FOTO)

Predsednik je na Tviteru napisao kako mu je bilo veoma prijatno na stepenicama

  • 6

Predsednik Finske Ninisto Sauli je početkom ovog meseca otišao na sajam knjiga u finski grad Turku kako bi poslušao govor svoje supruge Dženi Hauko.

Medutim, kako prenosi portal Klix.ba, nije bilo slobonih stolica, pa je predsednik seo na stepenice, a fotografija na kojoj je to zabeleženo ubrzo je postala viralna.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su njegovom gestom, a mnogi su prokomentarisali kako je to moguće jedino u Finskoj.

Predsednik je na Tviteru napisao kako mu je bilo veoma prijatno na stepenicama i da je imao mogućnost da u svakom trenutku ustane i ode, ali to nije učinio čime je poručio da je govor njegove žene bio veoma zanimljiv.

Mediji su ranije pisali da je predsednik Finske u aprilu ove godine bio u službenoj poseti Hrvatskoj, a da se kući vratio avionom lou kost kompanije i sedeo je u ekonomskoj klasi.

Prema pisanju finskih medija Sauli Ninisto inače putuje biznis klasom, ali od Splita do Helsinkija nije bilo te mogućnosti pa je putovao kao svi ostali.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA