≫ 

Kako je izgledao život sa narko-bosom i koliko su neprijatelji platili za njegovo ubistvo. Udovica Pabla Eskobara napisala knjigu (FOTO)

Viktorija Eugenija Henao je odlučila da 25 godina nakon njegove smrti objavi knjigu "Moj život i moj zatvor sa Pablom Eskobarom"

  • 4

Život čuvenog narko bosa Pabla Eskobara, prikazan je kroz brojne televizijske serije i knjige, a svaka priča je nudila različitu verziju njegovog života, prenosi Dejli Mejl.

Jedna osoba ga međutim najbolje poznaje. To je njegova supruga koja se udala za njega kada je imala 15 godina. Oduvek je ćutala o njihovom odnosu, ali je sada odlučila da ispriča sve.

Viktorija Eugenija Henao je odlučila da 25 godina nakon njegove smrti objavi knjigu "Moj život i moj zatvor sa Pablom Eskobarom".

Knjiga bi trebala da se nađe u prodaju od 15. novembra ove godine. Ona u knjizi navodi da su Pablovi neprijatelji platili čak 220 miliona dolara za njegovu glavu.

Ona se udala za Eskobara kada je imala 15 godina Foto: Profimedia/Visual movies

Pablova udovica detaljno opisuje koliko je Eskobar bio povezan sa militantnim grupama i kako su one štitile proizvodnju njegove droge i distribuciju iste u SAD i šire, prenosi Dejli Mejl.

Pored toga ona govori i o porodičnim trenucima, ali i kako je njoj i deci bio zabranjen ulazak u Nemačku, nakon čega su morali da se vrate u Kolumbiju.

Viktorija otkriva kako je Eskobar živeo luksuznim životom u svom sopstvenom zatvoru "Katedrala", odakle je nastavio da vodi svoje poslove i kako je porodica morala da popusti pred zahtevima neprijatelja nakon što je on ubijen 1993. godine.

U svojoj knjizi će otkriti sve o čemu je ćutala prethodnih godina Foto: Amazon/Peninsula Editions

Ona ističe da je bila stidljiva devojčica (13) kada je upoznala Eskobara u kojeg se ubrzo zaljubila. Udala se za njega 1976. godine, kada je imala samo 15 godina, a on 26.

Njena porodica isprva nije odobravala njenu vezu sa Eskobarom. Otkrila je da nije znala kakav je život čeka uz njega, a par je u braku dobio dvoje dece.

Ovu knjigu je pisala dve godine, a na 500 stranica otkriva svoju stranu priče o čuvenom narko bosu.

Pablo je ubijen prilikom bekstva Foto: Wikimedia/Steve Murphy

VIDEO: Zbog njih mit o Pablu Eskobaru i dalje živi: Upoznajte neobični vrt u Kolumbiji

VIDEO: Otkriven narko- tunel gde droga ulazi iz Meksika, a izlazi u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    3. novembar 2018 | 07:06

    Za neke je bio heroj a za neke okoreli kriminalac ,u svakom slucaju bio je svetska kontraverzna licnost kojeg je cela planeta znala!za ljude iz njegovog sela bio je heroj ,pomagao je sirotinju ,pokusaj politikom da se bavi i neprijatelj Amerike,mislim svi su oni imali koristi od njega na Kubi e sad sta se desilo u jednom momementu mislim da ce to ostati ipak najveca tajna

  • Dur

    3. novembar 2018 | 06:35

    Pablo i Tata bili su savršen par! Narcos ❤️

  • Vosa

    3. novembar 2018 | 21:43

    Ne mozes uzimati lovu Jenkijima a da ne placas reket

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA