Svi su mislili da je Kejt Midlton upala kašika u med kada se udala za Vilijama, a onda se saznala istina o njenim roditeljima (FOTO) (VIDEO)

Provatna kompanija roditelja Kejt Midlton danas vredi čak 40 miliona dolara i ona je njihov najveći izvor prihoda

  • 0
Kerol i Majkl Midlton Foto: Tanjug/AP

Život Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža je u centru pažnje od kako se udala u za svog muža princa Vilijama. Međutim, o privatnom životu njenih roditeja se malo zna, iako se oni s vremena na vreme pojavljuju u medijama. Česti su gosti na kraljevskim proslavama i veoma su prisutni u životima svoje dece.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da su oni milioneri i da su sav novac sami zaradili, prenosi Elle Decor. Veliki deo njihovog bogatstva dolazi iz privatnog posla koji su pokrenuli 1987. godine, pod nazivom "Parti Pises".

Deo novca dolazi iz investicija koje su imali tokom prethodnih godina, što im se višestruko vratilo.

Prema pisanju magazina Hello, Kerol i Majl Midlton su se upoznali dok su oboje radili za kompaniju Britiš Ervejz. Kerol je bila stjuardesa, a Majkl je bio dispečer za let.

Kerol Midlton u društvu svog sina Džejmsa Foto: Tanjug/AP

Par se venčao 1980. godine, a nakon sedam godina su odlučili da pokrenu svoj posao. Osnovali su kompaniju koja se bavi dekorisanjem dečijih zabava.

Hello magazin piše da ova kompanija sada vredi čak 40 miliona dolara i ona je njihov najveći izvor prihoda.

Kerol i Majkl su takođe ulaga u nekretnine. Dok su im deca odrastala, porodica je živela u kući u Vernham Dinu. Prema pisanju britanskog Telegrafa, ovo imanje vredi 540.000 dolara.

Godine 2002. Midltonovi su kupili stan u Čelsiju u Londonu, a tu su se kasnije preselila njihova deca - Kejt, Pipa i Džejms. Vrednost ovog stana je porasla do 2011. godine i iznosi 1,6 miliona dolara.

Majkl Midlton na venčanju ćerke Pipe Foto: Tanjug/AP

Od 2005. godine, Kerol i Majkl su još više ulagali u nekretnine. Par poseduje i komercijalne zgrade čija vrednost iznosi 1,75 miliona dolara.

Mildtonovi su ulagali u konjičke trke, a od nagrada su zaradili na stotine hiljada funti.

Majkl je od svog oca Pitara dobio i nasledstvo 2010. godine. Prema informacijama iz 2011. godine, Piter je imao bogatstvo od 800.000 dolara. Sve je ostavio četvorici sinova, a kada su se vratili dugovi, svaki je dobio po 130.000 dolara.

Kada se sabere na kraju, roditelji Kejt Midlton imaju bogatstvo u vrednosti od 67 miliona dolara.

Ovo znači je Kejt bila finansijski obezbeđena i pre nego što se udala za prica Vilijama, a sve zahvaljujući svojim roditeljima.

Kejt je bila finansijski obezbeđena i pre svog brata sa Vilijamom Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA