Devojčicu (10) terete za ubistvo: Ispustila je bebu iz ruku, pa joj stala na glavu da ućuti. Njeno priznanje sledilo je sve

Nesreća se dogodila u vrtiću gde je devojčica živela sa hraniteljskom porodicom

  • 0

Devojčica (10) optužena je za smrt novorođenčeta nakon što mu je stala na glavu u vrtiću u Viskonsinu, prenosi Dejli Mejl.

Šerif je izjavio da je devojčica u pritvoru za maloletnike i da je optužena za ubistvo prvog stepena. On je istakao da je njegovo odeljenje dobilo poziv od vaspitačice u vrtiću, koja je rekla da muška beba stara šest meseci krvari iz glave i da ne daje znake života. Dete je proglašeno mrtvim u dečjoj bolnici u Minesoti.

Prema Star Tribjunu, policija je ispitivala jednu odraslu osobu i troje dece koji su bili u vrtiću. Svi su ukazali na devojčicu (10) kao osumnjičenu.

Ona je kasnije priznala da je povredila dete. Rekla je policiji da je držala bebu ali da ju je ispustila.

Devojčica je u sudnici priznala sve kako je bilo; Foto: Pixabay

Policija je rekla da je dete udarilo glavom i da je počelo da plače. Desetogodišnja devojčica se uplašila, pa je stala na bebinu glavu.

Doktor koji je pregledao telo bebe rekao je da povrede nisu nastale slučajno. Devojčica se pojavila pred sudom sa lisicama na rukama i u crnom kaputu.

Njeni biološki roditejli su bili u sudnici sa njom, međutim, ona nije živela sa njima. Od septembra je bila u hraniteljskoj porodici.

Ona je živela sa svojom hraniteljskom porodicom koja vodi vrtić kada se nesreća dogodila.

Njoj je određena kaucija u iznosu od 50.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA