≫ 

Profesor fizike (64) je snimao lekcije za svoje učenike i izvodio eksperimente pred kamerama: Sada je postao prava internet zvezda (VIDEO)

Profesor Viktor odgovara na sva pitanja koja mu budu postavljena

  • 1

Pavel Viktor (64), profesor fizike iz Odese, pukom slučajnošću je postao internet zvezda, snimajući i postavljajući na Jutjub kanale svoje časove i eksperimente iz oblasti fizike za učenike koji nisu u školi.

- Deca se razboljevaju, zima je... pa su me pitala "Pavele Andrejeviču, možemo li da pratimo vaša predavanja putem Skajpa"? Odgovorio sam da mogu, pošto ne mogu da preskoče časove fizike mesec dana i tek tako da nadoknade propušteno. Zato sam morao da snimam najzahtevnije lekcije u praznoj učionici - pojašnjava profesor.

Viktoru je škola kupila opremu kako bi uživo prenosio lekcije i postavljao ih na Jutjub kanal, prenosi radiosarajevo.ba.

Njegova popularnost počela je da raste, a njegovi snimci imaju oko osam miliona pregleda.

Sreća je biti shvaćen. U komentarima na moje videe sa predavanja često možete pročitati: "Shvatamo šta govorite", tako da ako vas drugi razumeju, to je razlog da budete srećni - rekao je Viktor.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • N

    24. novembar 2018 | 11:10

    Dakle sta god da se kaze,suvisno je!!! Mogu samo reci IMPRESIVNO PROFESORE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA