≫ 

Devojka koja je pre godinu dana jašući konja išibala aktiviste za prava životinja, izgubila život u lovu (VIDEO) (FOTO)

Posle incidenta sa aktivistima protiv Džejn Gering je bila podignuta privatna tužba zbog prebijanja ali ona se nikada neće pojaviti pred sudom

  • 6

Džejn Gering preminula je od povreda pretrpljenih posle pada sa konja tokom potere za veštačkom lisicom, prenose strani mediji.

Kako je saopštila organizacija za zaštitu životinja Brajtonski saboteri lova njihov aktivista je podneo tužbu protiv Geringove jer ga je 17 puta udarila bičem dok je cela organizacija pokušavala da zaustavi lov na lisicu tokom lova 2017. godine.

Printskrin: Brighton Hunter Saboutuers

Pratioci udruženja na društvenim mrežama jedva su dočekali vest o smrti pedesetdevetogodišnje žene. Vest o smrt prenela je bliska rođaka koja se zahvalila Džejn na svim divnim trenutcima koje je pružila porodici. Dirljivu poruku su ubrzo pregazili zlobni komentari.

Da je imala sablju Džejn bi ubila aktivistu! Printskrin: FB/Brighton Hunter Saboutuers

Snimak incidenta nastao je novembra 2017. na privatnom imanju Hailsham. Pošto su aktivisti upali na imanje i napali jahače, Džejn je po zakonu imala pravo da se brani. Policija je dva meseca kasnije odustala od tužbe.

Međutim teško povređen aktivista Sajmon Medhurst podneo je privatnu tužbu. Na prvom saslušanju Geringova je izjavila da se ne oseća krivom. Kako je ovaj okršaj izgledao i da li u Engleskoj i dalje možete da lovite lisice kao pe 12 godina pogledajte u videu gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Posiden

    9. novembar 2018 | 20:15

    Lov treba zabraniti za neduzne zivotinje !

  • Miladinka

    10. novembar 2018 | 20:05

    Ne cudi me nista kad su u pitanju Englezi ... bezosjecajna nacija. ..nacisti ...rasisti. ..sve naj gore posjeduju

  • Sedmica

    9. novembar 2018 | 16:10

    Žena je u lravu što ga je izbila jer je mogla da padne sa konja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA