≫ 

Žena "češkog Trampa" privukla veliku pažnju na svečanoj večeri u Parizu: Kada se pojavila u crvenoj haljini, svi su gledali samo u nju (FOTO)

Monika je plenila svojom lepotom i nema ko se nije okrenuo za njom

  • 0

Na večeri povodom stote godišnjice završetka Prvog svetskog rata, čiji su domaćini bili Emanuel i Brižit Makron, okupili su se brojni političari. Najviše pažnje izazvala je lepa supruga češkog premijera Monika Babiš.

Plavokosa 43-godišnja Monika, koja je 20 godina mlađa od supruga, obukla je crvenu haljinu golih ramena, uz koju je iskombinovala bež štikle i pismo-torbu.

Svojim izgledom je privlačila brojne poglede Foto: Tanjug/AP

Babiš, koga nazivaju češkim Trampom, Moniku je oženio pre izbora na kojima je pobedio. Pre toga je u vezi sa tom dizajnerkom enterijera bio 23 godine, a zajedno imaju sina i ćerku.

Glamurozno venčanje za oko 200 gostiju organizovano je praktično pred samu predizbornu kampanju, ali optužbe da je datum odabran zbog popularnosti Monika je odbacila. On iz prvog braka ima još dvoje dece.

Monika voli da se oblači moderno Foto: Tanjug/AP

- Naviklaa sam na ljude koji misle da sam sa njim samo zbog novca. On je stariji dvadeset godina, tako da je to verovatno prva stvar koju ljudi pomisle kada nas vide zajedno - rekla je jednom Monika i dodala da je on kad su se upoznali imao direktorsku platu, ali nije imao milione ni milijarde na računu, prenosi Index.hr.

Njegovo bogatstvo Forbes je procenio na 4,1 milijardu dolara, a supruga mu je navodno slaba na dizajnerske krpice i skupe cipele.

Šta se dogodi kada Melanija prošeta bez Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA