≫ 

Atraktivna crnka ima 26 godina i dobija vredne poklone od starijih muškaraca: Kaže da se od prostitutke razlikuje samo zbog jedne stvari (FOTO)

Bruk je sponzore upoznavala u striptiz klubovima gde je plesala

  • 12

Bruk Vest (26) sa Novog Zelanda je u svojoj karijeri sponzoruše dobila poklone u vrednosti 30.000 dolara koji su uključivali laptopove, egzotična putovanja pa čak i psa.

Bruk pak tvrdi da ono što ona radi nije prostitucija i kaže da postoji velika razlika između prostitutke i devojke koja traži sponzora, odnosno šugar dadija.

- Ono što ljudi ne shvataju kad posmatraju te odnose spolja jeste da oni ne uključuju seksualne usluge, nego samo društvo - objasnila je ona za Novi Zeland Herald.

 
 
 
View this post on Instagram
When the mani AND pedi just set your whole shit off 💅🏼 #TeamNaturalA post shared by 👻: Brookewestxx (@brookewestxx) on

Ona je istakla kako je "spavanje sa muškarcima za novac prostitucija, a da se ono čime se ona bavi bitno razlikuje".

Bruk je sponzore upoznavala u striptiz klubovima gde je plesala.

-  Oni su tamo bili redovne mušterije, razvili smo poznanstvo. Ako bih u bilo kojem trenutku počela da se osećam nelagodno, udaljila bih se od njih - rekla je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
White on white on Half Cast 😂A post shared by 👻: Brookewestxx (@brookewestxx) on

Bruk je istakla kako ni ovo čime se ona bavi ne donosi laku zaradu.

- Ima muškaraca koji žele da te kontrolišu, stvore toksičnu atmosferu u odnosu i to može biti problem ako ne znaš da se nosiš sa tim i rešiš situaciju. Uočila sam da sve više žena ulazi u takve odnose onlajn putem što donosi mnoge opasnosti, to me brine pogotovo kad je reč o mladim devojkama koje očigledno nisu svesne opasnosti - dodala je ona.

Devojka je istakla kako "muškarci koji su je sponzorisali nisu bili 80-godišnjaci, kao što mnogi zamišljaju".

 
 
 
View this post on Instagram
TAXI!!!! 🚕 🍸 #TooLit 😂A post shared by 👻: Brookewestxx (@brookewestxx) on

- Najčešće su to muškarci u četrdesetim godinama života. U vreme kad frajeri šalju fotografije svojih penisa, biti s muškarcem koji može da vodi smislen razgovor i koji želi da mi pomogne da ostvarim ili dobijem neke stvari je jako dobar osećaj - istakla je Bruk.

Kako je rekla, ona od njih nije dobila plastične operacije ili automobile, već "najnoviji ajfon, laptop Mekbuk pro, povratne karte i smeštaj za nju i njenog francuskog buldoga u nekim zemljama".

 
 
 
View this post on Instagram
Thicccc 🍑A post shared by 👻: Brookewestxx (@brookewestxx) on

- Ako su obe osobe svesne u šta se upuštaju i poštuju taj dogovor, onda možda pitanje ne bi trebalo da bude zašto ja to radim nego zašto vi to ne radite - zaključila je Bruk.

VIDEO: Besna kola, besna ona: Tamara Đurić provozala oldtajmera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA