≫ 

Amerikanka otišla u Meksiko na operaciju nosa, jer je htela da plati manje: Sve je krenulo po zlu, pa je završila kao biljka (FOTO)

Anestezija joj je došla do mozga, a onda su počeli problemi

  • 5
Trenutno se skuplja novac za njeno lečenje Foto: Facebook/Laura Avila

Agentkinja za nekretnine iz Dalasa je trenutno u teškom zdravstvenom stanju zbog oštećenja mozga. Ona se nalazi na aparatima za disanje, nakon što je Meksiku otišla na operaciju nosa, koja je pošla po zlu, prenosi Dejli Mejl.

Laura Avila (36) je zakazala estetsku operaciju nosa u Meksiku, pošto su tamo troškovi znantno niži nego u SAD. Prosečna operacija ove vrste u SAD košta oko 7.500 dolara, a u Meksiku košta tek trećinu od navedene sume.

Avilin verenik, Enrike Kruz, otputovao je sa njom na operaciju i bio je pored nje kada je proces počeo.

Sve je krenulo po zlu još na početku operacije, kada su ovoj ženi dali anesteziju, koja joj je otišla u mozak, umesto kroz celo telo.

Onda je došlo i srčanog zastoja, pa su lekari morali da izazovu veštačku komu kako bi sprečili dalje oštećenje mozga. Njen verenik nije bio upoznat sa situacijom u potpunosti.

- Bio sam veoma zabrinut kada mi nisu dali da je vidim - rekao je on.

Lekari su mu prvo rekli da joj je opao krvni pritisak i da ne mogu da nastave sa operacijom.

Andži Avila, Laurina sestra je rekla da je njena sestra odlučila da se operiše u Meksiku jer su troškovi znantno niži.

Ona je radila kao agent za nekretnine, ali i kao pevačica i plesačica. Nesrećna devojka je četiri dana provela u Meksiku, a onda su je prebacili u bolnicu u SAD-u.

Prvobitno su je odbile čak tri bolnice u SAD, jer nije bila osigurana. Njena porodica je imala i probleme sa lekarima u Meksiku jer nisu mogli da plate račun za njeno lečenje.

Kada su konačno stigli do SAD, Laurin mozak je već bio mrtav. Njena sestra je rekla da je ovo strašna situacija i da ona nikada više neće biti ona stara.

Njen verenik je rekao da su zajedno proveli 10 godina i da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

Andži Avila je pokrenula stranicu na kojoj želi da sakupi novac za sestrino lečenje. Do sada su skupili 70.000 dolara, a potreno im je 150.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Лицемер

    14. novembar 2018 | 18:09

    Ишла да оперише нос из естетских разлога ... па она је и пре операције имала оштећен мозак.

  • Jaca

    14. novembar 2018 | 19:55

    Bila je lepotica, a sad je biljka!

  • Wien

    14. novembar 2018 | 19:55

    Zasto spinalnu ili epiduralnu anesteziju za ooeraciju nosa...???....kakve to veze ima...???...neko je debelo nesto pobrkao u tekstu...u spinalna ili epiduralna anestezija se ne moze popeti u mozak ili rasiriti po cijelom tijelu...moze eventualno dohvatiti torakalni spinalni prostor i da dodje do prestanka disanja i usljed apnee do ostecenja mozga....nesto ne stima u prici....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA