≫ 

Potrošila je skoro 43.000 evra na plastične operacije jer su je maltretirali: Sada ima toliko pratilaca i niko je ne prepoznaje (FOTO)

Tokom period od četiri godine, Selin je imala tri operacije grudi, operisala je nos, obraze, usta i bradu

  • 18

Devojka (24) koju su drugovi maltretirali kada je bila tinejdžerka, potrošila je neverovatnih 42.700 evra na plastične operacije, prenosi Dejli Mejl.

Selin Centino iz Ciriha u Švajcarskoj je imala nekoliko velikih estetskih operacija kako bi, prema svom mišljenju, izgledala bolje.

Instagram zvezda je priznala da je prošla kroz mračan period dok je bila tinejdžerka, jer nije bila zadovoljna svojim izgledom. Drugovi su joj govorili da je ružna i stalno su je zadirkivali.

Zbog toga se kod nje rodila nesigurnost koju je odlučila da ispravi čim je uštedela novac od frizerskog posla. Sada tvrdi da je srećna u svojoj koži i da su joj operacije pomogle.

Tokom perioda od četiri godine, Selin je imala tri operacije grudi, operisala je nos, obraze, usta i bradu. Sada na Instagramu ima više od 43.000 pratilaca i kaže da sada dobija samo pozitivne komentare na račun svog izgleda.

- Sada sam srećna osoba, ali se ranije nisam osećala dobro u svojoj koži. Ranije su mi govorili da sam ružna i to je od mene napravilo tužnu osobu. Želela sam da ponovo budem srećna, pa sam promenila izgled - kaže ona.

Ističe da je svakodnevno bila maltretirana i da su joj govorili da izgleda kao smeće. Kaže da nije imala priliku da pokaže drugovima da je sjajna osoba, jer su je oni doživljavali kao "ružnu Selin". Kada je bila mlađa uzor joj je bila Pamela Anderson. Dodaje da je oduvek htela da izgleda kao ona i da ima velike grudi.

VIDEO: Htela da bude Kim Kardašijan- ona je srećna, a mi nemi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Matka

    18. novembar 2018 | 20:46

    Steta,ono glavno joj nisu operisali sto su u svakom slucaju trebali da operisu!

  • Q

    18. novembar 2018 | 17:09

    Ovo nije ljudsko bice vec vostana figura.

  • sava

    18. novembar 2018 | 17:41

    Činjenica je da se muškarci ipak loze na ovakve inače zašto bi ulagala te pare nego da bi se bolje prodala .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA