Džinovski talasi bukvalno razneli luksuzne apartmane: Turisti u ovom hotelu više se neće otimati za sobe sa pogledom na okean (VIDEO)

Tenerifi na rajskim Kanarskim ostrvima važe za destinaciju koja je atraktivna tokom cele godine, a ne samo leti. Ljudi zanemaruju činjenicu da se arhipelag nalazi u sred severnog Atlantika

  • 1

Snimak je nastao tokom vikenda na Tenerifima. Turisti smešteni u jednom priobalnom hotelu ostali su u sobama zbog lošeg vremena. Ako su i pomislili da će im biti dosadno, okean se postarao da im ovo ostane u sećanju. Iako su sobe sa otvorenim pogledom na more najskuplje uprava hotela očigledno zna za čudovišne talase pa te sobe nisu bile iznajmljene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • kukuriku

    20. novembar 2018 | 11:42

    "Iako su sobe sa otvorenim pogledom na more najskuplje uprava hotela očigledno zna za čudovišne talase pa te sobe nisu bile iznajmljene." Ne, uprava to, evidentno, NIJE znala, inače ne bi gradili hotel na tom mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA