Ovako putari završavaju radove pre roka: Trebalo je da za dva dana izgrade tunel, a njima je to bilo mnogo (VIDEO)

Holandski građevinci prave tunel ispod autoputa

  • 7

Na ubrzanom video snimku vidi se kako Holandski građevinci postavljaju prefabrikovani tunel ispod auto-puta za jedan vikend.

Da holandski auto-putevi ne budu zatvoreni dugo za saobraćaj zbog građevinskih radova i rekonstrukcije, građevinci su uradili vrlo detaljan i pažljiv plan, razrađen do najsitnijeg detalja. Tako su uspeli da za vikend izgrade betonski tunel ispod auto-puta. Tunel je bio gotov i pre predviđenog  roka, a čak ni kiša koje ja padala tokom noći nije ih omela u radovima.

Sve ovo izgleda neverovatno i neizvodljivo, ali zahvaljući dobrom planom građevinci ovu složenu operaciju su izvršili za vikend i put je već u ponedeljak bio u funkciji.

Ovaj snimak je iz 2016 godine, ali ovih dana je opet postao aktuelan po društvenim mrežama.

Pogledajte ubrzani video kako su se odvijale radovi na putu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Alex

    19. novembar 2018 | 12:01

    Našima bi i 2 godine bilo malo. Eno dole u lisičijem potoku na uključenju sa rakovičkim putem već 6 meseci rade “ nešto “ i 6 meseci je kolaps u saobraćaju. Razumem da su 10 puta nesposobniji od zapadnih inžinjera ali al 50 puta tu više ne igra ulogu sposobnost već pamet.

  • Milan

    19. novembar 2018 | 12:29

    Nasi gradili mostic u mladenovcu dve godine. Kao da su radili most na reci kvaj.

  • Miki

    19. novembar 2018 | 12:43

    Da se kod nas tako gradi, kada bi Zorana stigla da nanese 10 slojeva sminke i namesti frizuru? Bolje ovako: radnici se ne umaraju, dnevnice idu a ministarka nam "lepa" ko slika, a i kome se jos zuri. Ovako se vidi da se nesto radi a u Holandiji 90% nji ni ne primeti jer prespavaju vikend i radove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA