≫ 

Grci prodaju ostrvo koje rado posećuju srpski turisti: Prelepe uvale sa kristalno čistom vodom mogu biti samo vaše, ukoliko platite ovu cenu (VIDEO)

Dnevno ga poseti više stotina turista koji se kupaju u kristalno čistom moru u uvali koja se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva

  • 4

Ostrvo Kelifos, poznatije kao ostrvo Kornjača, jedno od glavnih turističkih atrakcija, koje se nalazi preko puta Neos Marmarasa u Grčkoj, prodaje se za neverovatnih 10 miliona evra.

Ostrvo, koje se nalazi između dva poluostrva na Halkidiju, Sitonije i Kasandre, ima površinu od 70 hektara, od kojih je deo u vlasništvu tri porodice (15 hektara), a ostatak u vlasništvu opštine pod borovom šumom.

Dobilo je ime ostrvo Kornjača zato što svojim izgledom podseća na ovu životinju.

U oglasu se navodi da se ostrvo nalazi u zalivu Toroneos i od Neos Marmarasa je udaljeno 6 km.

- Dnevno ga poseti više stotina turista koji se kupaju u kristalno čistom moru u uvali koja se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva. Dozvoljena je stambena izgradnja, kao i izgradnja hotela sa kapacitetom do 100 kreveta - ističe se u oglasu.

Ova vest objavljena je na Fejsbuk stranici "Live from Greece", a njegova cena je prava sitnica. Ako imate 10 miliona evra, ono može da postane samo vaše.

Mnogi korisnici na društenim mrežama našalili su se kako će ostrvo da bude njihovo "samo da sakupe neke parice".

Drugi su pak istakli da cena treba da se spusti jer "na njemu nema Lidl", aludirajući na srpske turiste koji tokom letovanja u Grčkoj obavezno moraju da skoknu do čuvenog marketa.

VIDEO: Raj na zemlji: Upoznajte grčko ostrvo za koje je malo ko čuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kostadin

    22. novembar 2018 | 18:55

    Zašto država Srbija ne kupi ovo ostrvom ako je to tačno.

  • ostrvo

    22. novembar 2018 | 21:37

    To se i ja pitam; zasto Srbija nekupi ovo ostrvo“!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA