Ova majka je angažovala profesionalnog glumca da bi sačuvala porodicu: Deset godina ga je njena ćerka zvala "tata"

Njenu ćerku su maltretirali u školi zato što nema oca, pa je majka odlučila da promeni stvari iz korena

  • 1

U pokušaju da spasi ćerku od ismejavanja od strane druge dece, samohrana majka je napravila kontroverznu odluku i zaposlila glumca koji glumi oca devojčice već 10 godina. Megumi je bila beba kada su joj se roditelji razveli, a otac nestao iz njenog života.

Majka Asako se seća da je devojčica počela da se pita gde joj je otac veoma rano, ali da se to što je on odsutan nije činilo kao velika stvar dok devojčica nije napunila 10 godina.

Tada je Asako primetila promenu u ponašanju svoje ćerke. Prestala je da priča s njom, povukla se u sebe i prestala da ide u školu. Njena majka je uskoro shvatila da je njena ćerka žrtva nekih školskih nasilnika, što je čest slučaj sa decom samohranih roditelja. Asako se srce slomilo, i nakon što je razgovarala sa učiteljima, odlučila je da ćerki da ono što najviše želi, čak i ako je to značilo da će lagati.

Održala je audiciju s pet kandidata i odlučila da će novi "otac" njenoj ćerki biti gospodin Takaši, koji je bio ljubazan i sa kojim je bilo lako razgovarati. On je imao svoju agenciju sa osobljem oko 20 ljudi i 1.000 frilensera, koji su u mogućnosti da preuzmu bilo kakvu ulogu koja treba klijentu.

Takaši je već glumio momke, biznismene, prijatelje i očeve, čak i mladoženju na nekoliko venčanja, tako da mu glumljenje oca nije izgledalo komplikovano. Sastajao se sa Asako nekoliko puta kako bi mu ona objasnila šta se od njega očekuje.

Majka glumcu plaća 90 dolara mesečno, ali kaže da sreća njene ćerke nema cenu Foto-ilustracija: Profimedia

- Moji zahtevi su bili jednostavni. Kao prvo, želela sam da kaže kako mu je žao što nije bio u životu Megumi od početka. Drugo, želela sam da sluša sve što mu ona želi da mu kaže - rekla je Asako.

Ona je rekla svojoj ćerki da joj se otac ponovno oženio i da ima novu porodicu, ali da je skoro kontaktirao jer je želeo da je upozna. Na početku, devojčica je bila šokirana, a zatim se složila da ga upozna. Tako je Takaši pre 10 godina postao otac Megumi.

- Kompleksne emocije su bile prisutne - priseća se Takaši, koji kaže da je pri prvom sastanku sa Megumi osetio njenu ljutnju. Takaši i njegova lažna porodica su se počeli da se viđaju dva puta mesečno. Išli su u šetnje, na rođendanske proslave i u bioskop. Megumino ponašanje se ubrzo poboljšalo. Asako je svakog meseca plaćala Takašija.

Svaki put kada su njegove usluge bile potrebne bilo je potrebno i platiti oko 90 dolara, ali je rekla da je sreća na licu njene ćerke bila znak da je novac dobro utrošen. Takaši je izjavio, ako njegova "ćerka" ikada sazna istinu, da će to verovatno biti užasno za nju.

(Telegraf.rs/Agencije/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sasa

    5. decembar 2018 | 08:42

    Platila bih ja i 200,al nije majka priroda dala ,nego uzela oca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA