Neposlušna vojvotkinja Megan će prekršiti još jedno kraljevsko pravilo, koje će mnoge razbesneti

Megan Markl se priprema da na svet donese svoje prvo dete

  • 2

Svetski mediji prenose da će vojvotkinja od Saseksa Megan Markl prekršiti još jedno u nizu kraljevskih pravila, a ovo poslednje se tiče njenog porođaja.

Naime, tradicija je da se žene iz kraljevske porodice porode u privatnoj bolnci Lindo Ving u Londonu, a da onda ispoziraju fotografima sa svojim bebama po izlasku iz iste.

To su uradile i princeza Dajana i Kejt Midlton, ali je Megan navodno odlučila da u ovom slučaju prekriši protokol i da se porodi kod kuće. Mediji pišu da će joj u tome pomoći njena majka Doria.

Mnogi su besno reagovali na Kejt Midlton koja se pojavila u štiklama nekoliko sati nakon porođaja. Ona je potpuno sređena pozirala fotografima sa mužem i novorođenim sinom.

Kejt ispred bolnice sa tek rođenim sinom Foto: Tanjug/AP

Glumica Kira Najtli čak joj je opako poručila: "Skrivaj. Samo ti skrivaj našu bol, naša razderana tela, grudi iz kojih curi mleko, podivljale hormone."

Poznato je da je Megan zagovornik ženskih prava i možda se i slaže sa bivšom kolegicom, pa je zato odlučila da dete rodi kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јелена

    7. decembar 2018 | 10:45

    Чега се плаши? Нестручних лекара и дрских сестара, поцепане постељине и нестерилних инструмената? Жена је фолер. Жели да се породи код куће одајући почаст женама које су то некада радиле из нужде, а сваки дан крши традицију земље за чијег принца се удала.Урадиће онако како јој буде наређено, само она још то не зна.

  • Тодорић

    6. decembar 2018 | 18:20

    Плаши се жена.И за дете,и за себе. Код куће може да буде сигурна да је оно што је родила њено и није замењено.И да неће ништа да се деси детету. Разумем је.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA