≫ 

Pohotna nastavnica naskočila na učenika (15): Proganjala ga na društvenim mrežama, pa navela na seks. Sudu je dala komplikovano opravdanje

Iako je pokušala tokom suđenja da utiče na dečaka, on je ipak svedočio protiv nje

  • 14

Alison Britani Moran (27), nastavnica iz Mičigena, osuđena je na zatvorsku kaznu između 25 meseci i 15 godina zatvora zbog afere sa učenikom.

Radila je kao nastavnik hemije i trener ženskog fudbalskog tima u srednjoj školi 2016 i 2017. godine. U septembru 2017. godine uhapšena je zbog veze sa učenikom starim 15 godina.

Tokom suđenja, inače udara Moran je najpre optužila dečaka za aferu, ali je na kraju priznala da je uživala u vezi sa maloletnikom i uputila izvinjenje njegovim roditeljima.

Nakon što je uhapšena, Moran je poslala poruku najboljem drugu dečaka sa kojim se viđala i napisala da joj je život propao, da će umreti i pitala je u poruci kako šta će na sudu reći njen maloletni partner.

Nastavnica će zauvek biti registrovana kao seksualni prestupnik/ Foto: Macon County Illinois Sheriff

Međutim, dečak je svedočio protiv nastavnice u oktobru 2017, rekavši da je ona flertovala sa njim na društvenim mrećama i da ga je navela da ima sa njim seks u dva navrata.

Advokat nastavnice pitao je sudiju da li bi Moran mogla da prođe samo sa uslovnom kaznom, kako joj se karijera ne bi završila jer je to što je zavedena kao seksualni prestupnik dovoljna kazna.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boža zemunac

    9. decembar 2018 | 17:36

    Dečak je mali skotić.

  • Mare

    9. decembar 2018 | 16:21

    A ja kad sam isao u skolu sve mi neke babe predavale.

  • Čika Jova

    9. decembar 2018 | 16:49

    Nastavnica shvatila bukvalno svoj posao. Žena mislila da joj je dužnost da ih svemu nauči i taman počela jednog, po jednog, kad ono, ovi što je ne razumeju prekinuše obuku. Ostaće dečaci nedovoljno spremni za život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA