Bahati ruski sveštenik nosi Guči: Vjačeslav voli samo markirane tašne i obuću, pa se još hvali na društvenim mrežama (FOTO)

Nakon što je priča dospela u javnost, njegov Instagram nalog je ugašen ali je već bilo prekasno, s obzirom da su svetski mediji već objavili pomenute fotografije

  • 13

Ruska pravoslavna crkva istražuje jednog od svojih sveštenika zbog serije fotografija na Instagramu gde se hvali luksuznom obućom i aksesoarima poznatih brendova, rekao je portparol crkve.

Vjačeslav Baskakov, iz Tvera, kod Moskve, izazvao je kontroverze prošle nedelje serijom fotogafija. On se slikao s tašnama marke "Luj Viton" i u obući "Guči", a zatim fotografije objavio na mreži.

Nakon što je priča dospela u javnost, njegov Instagram nalog je ugašen ali je već bilo prekasno, s obzirom da su svetski mediji već objavili pomenute fotografije, prenosi themoscowtimes.com.

Ruski sveštenik voli skupe stvari Foto: Instagram/archpriesttver

Ruski sveštenici su i ranije privlačili pažnju luksuznim stilom života. Godine 2012. poglavar Ruske pravoslavne crkve Patrijarh Kiril našao se na udaru kritika zato što je na ruci nosio skup sat marke "Brege".

Aleksandar Volkov, portparol patrijarha Kirila, rekao je da disciplinski komitet crkve tražio da se čitav slučaj istraži i da se preduzmu mere kako bi se sveštenik urazumio.

Fotografije na Instagramu su izazvale pravu pometnju u javnosti Foto: Instagram/archpriesttver

- Ovako neskroman i razuzdan način života ne bi trebalo da odlikuje sveštenike naše crkve. Svešteno lice ne može biti sveštenik u crkvi ujutro, a za vreme ručka šta god poželi - rekao je Volkov, prenosi radio-stanica "Govorit Moskva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SrbskiBek

    11. decembar 2018 | 17:32

    A ovi nasi !??? Oblace se u kluzu i nose borovo patike !! ..ma vazi..)))

  • Ajgdjt

    11. decembar 2018 | 17:08

    Lepo meni tata govorio uci sine za svestenika,a ja budala nisam ga slusao

  • Ja

    11. decembar 2018 | 18:56

    Nasi stekaju lovu u stranim bankama, a glupi narod daje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA