≫ 

Srednjoškolac (16) ukrao očevu kreditnu karticu, pa osvojio seks-odmor na Ostrvu bluda: "Jedva čekam da izgubim nevinost" (VIDEO)

On će provesti četiri dana na ostvu prepunom prostitutki i droge. Otac je presrećan, majka sa njim ne govori

  • 12

Besplatan odmor na kontraverznom festivalu "Seks ostrvo" izvukao je u nagradnoj igri 16-godišnji Amerikanac Brajan, koji je po svom priznanju nevin i nikada nije pošteno poljubio devojku.

Neograničeno seks iskustvo, droga, besplatan alkohol, super hrana, lukszne sobe i zabave na jahti, deo su 4-dnevnog iskustva na ostvu na Karibima. Svakom muškarcu koji kupi kartu po ceni od 5.000 evra garantovano je da će spavati sa barem dve Latino devojke.

Prošlog meseca organizatori su rešili da malo "začine" stvari tako što su svakom muškarcu, koji onlajn kupi neki njihov proizvod, dali šansu da učestvuje u nagradnoj igri i izvuče besplatan boravak na ovom festivalu droge i seksa.

Hiljade mladića je okušalo svoju sreću, ali nagradu je izvukao Brajan (16), srednjoškolac iz Njujorka, koji je prilikom kupovine koristio kreditnu karticu svog oca, bez njegovog znanja.

Brajanovi roditelji dali su mu pisanu dozvolu da učestvuje u ovim origjama, koje počinju ove srede.

- Kada sam video snimke sa "Ostva bluda", samo sam želeo da budem onde. Kada sam rekao roditeljima da ću ići na orgije, vrlo su se naljutili. Ali onda je moj tata takođe video snimke i svidelo mu se. Potpisao mi je dozvolu, jer nisam punoletan, mada  je mama i dalje protiv tog puta - rekao je Brajan.

On će se u sredu zaputiti u Trinidad i Tobago avionom, gde će ga, zajedno sa još 50 muškaraca, luksuzna jahta odvesti na misteriozno ostrvo.

Svaki muškarac tu može da izabere dve devojke sa koima će provesti ceo odmor, a one su obavezne da ispune svaku njegovu seksualnu želju.  Svakom je dozvoljeno da jedan sat provede sa 15 devojaka istovremeno, a narkotici su dostupni. Ove godine organizovaće se i turnir u golfu, a pobedniku biće dozvoljeno da provede 30 minuta sa svih 60 devojaka sa ostrva. Hrana se servira na nagim telima žena, a organitzatori se kunu da su sve prostitutke testirane na bolesti, kao i da je mušterijama dozvoljeno da se zamene sa devojkama.

- Želim da tamo po prvi put imam seks. Vrlo bi je bitno da izgubim nevinost. Jednom sam cmoknuo drugaricu u školi, ali ona nije htela da bude sa mnom. Mama nije ni reč progovorila sa mnom otkako sam dobio kartu, ali tata je oduševljen. I on bi da ide, ali očigledno ne može - rekao je Brajan.

VIDEO: Nije ni čudo da se klinac upustio u ovakvu akciju kada su današnjoj deci ovo uzori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA