Srceparajuća poruka majke male Medlin Meken: Ovo je 12. Božić bez ćerke, a evo šta joj daje nadu

Skotland Jard je od 2013. godine pokrenuo sopstvenu istragu o slučaju Medlin Meken, nakon što portugalske vlasti nisu ništa otkrile

  • 0

Roditelji nestale devojčice Medlin Meken provešće 12-ti Božić bez svoje ćerke. Njoj se trag izgubio na porodičnom odmoru u Portugalu 2007. godine, kada je nestala iz hotelske sobe. Tada je imala samo tri godine, a njeni roditelji je neprestano traže već godinama i veruju da je njihova devojčica živa.

Sada se Medlinina majka oglasila porukom u kojoj podstiče sve roditelje nestale dece da nikada ne odustaju i ističe da i dalje živi sa nadom da će jednog dana pronaći svoju ćerku.

Kejt Meken je dala svoju podršku Bek Stratfild, čiji je sin (17) nestao pre 18 meseci. Dve majke su se srele na dobrotvornom događaju u Londonu koji je organizovan u ime svih nestalih.

Ona je rekla Bek da bi sutra mogao da bude dan kada će saznati nešto što će ih odvesti do Medlin i što će moći da im objasni šta joj se dogodilo.

- To nam daje nadu. Nikada ne gubi nadu - rekla je ona.

Skotland Jard je od 2013. godine pokrenuo sopstvenu istragu o slučaju Medlin Meken, nakon što portugalske vlasti nisu ništa otkrile. Nedavno je obezbeđen dodatni novac za nastavk istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA