≫ 

Melanija se bez supruga pojavila među američkim vojnicima, a oni su hteli da urade samo jednu stvar (FOTO)

Melanija je razgledala i borbeni avion F-22 Raptor i takođe se obratila pristutnim vojnicima

  • 4

Američka prva dama Melanija Tramp je juče posetila vazduhoplovnu vojnu bazu u Hamptonu u Vidžiniji, gde se družila sa vojnicima i decom. Tom prilikom je ušla i u istoriju kao jedina prva dama koja je letela u vojnom avionu Ospri.

Ona je kasnije tvitovala o neverovatnom letu koji je imala, kao i poseti vojnicima.

Melanija je razgledala i borbeni avion F-22 Raptor i takođe se obratila pristutnim vojnicima, od kojih su se mnogi nedavno vratili iz svojih misija.

Fotografisanje sa vojnicima Foto: Tanjug/AP

Družila se i razgovara je sa decom, a ono što je bilo posebno upečatljivo jeste to da je pozirala sa vojnicima koji su pravili selfije.

Budnom oku prisutnih fotografa nije promaklo to da su mnogi zgodni vojnici zamolili prvu damu da se slika sa njima, na šta je ona rado i pristala.

Melanija je održala i govor Foto: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama su se pojedinci u komentarima neslano našalili i istakli da će ove fotografije završiti u vojničkim spavaonicima. Bilo je tu i komentara šta će na sve to reći Tramp.

Melanija je dala i intervju za Fox News gde je navela da je najteži deo njenog posla kao prve dame taj što mora da se bori sa oportunistima, prenosi sfchronicle.com.

Družila se i najmlađima Foto: Tanjug/AP

Istakla je se ti ljudi trude da zarade na njenom imenu i na njenoj porodici, a da je glavni problem taj što oni pišu istoriju koja nije tačna.

VIDEO: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA