Mladoženja na momačkoj večeri doživeo šok kada je shvatio da će oženiti striptizetu

Na proslavi u striptiz klubu su najavili da na binu izlazni fatalna Lili

  • 8

Raskidanje veridbe nikad nije lako, a iza svakog iznenadnog raskida krije se neka priča. Ljudi koji su u zadnji tren odlučili da ipak neće prošetati do oltara sa nekim, često na društvenim su mrežama i forumima otkriju zbog čega su to učinili.

Jedna priča je posebno iznenadila korisnike duštvenih mreža, kada je mladoženja ispričao da je do raskida veridbe došlo kada je shvatio da svoju verenicu i ne poznaje baš najbolje.

Na Reditu je opisao kako se zbog verenice Lili preselio na Floridu, dao otkaz, prodao sve što ima i dignuo kredit. Jedne večeri bio je na nečijoj momačkoj večeri u striptiz klubu, kad su najavili da na binu dolazi striptizeta sa imenom Lili.

- Lili nije bila bilo koja devojka, Lili je bila moja verenica Lili - rekao je i dodao da je totalno poludeo, a prijatelji su morali da ga iznesu iz kluba.

- Kasnije smo popričali, priznala je da je striptizeta i da je konzumirala kokain kod nas u kući i u klubu. Tri dana kasnije moj otac je došao na Floridu, angažovao kamion za selidbe, spakovao me i vratio u Njujork - ispričao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Iva

    17. decembar 2018 | 13:50

    Zasto ju je ostavio ako je striptizeta.Ukljucio se otac i svi da ga seli.Iznosili ga iz kluba. To je njena propfesija i nije prostitutka. Pogledaj kod nas starlete i zadrugarke. Javno se ne bave ni striptizom ni prostitucijom , ali zato ljubave sa maminim momkom sa istima prave decu... Pricaju i kritikuju o moralu samo tako, ocekuju da im momci kupuju skupe poklone iako poticu iz bede... Uzas. Tako da Lili je beba za ove ovdasnje.

  • Drmr

    18. decembar 2018 | 06:33

    Ozenjen sam stiptizetom, imamo dete, uzivamo u braku....za sada sve idila vec punih 10 god... Posao kao i svaki drugi, bolje nego krasti i otimati...

  • Skerlić

    17. decembar 2018 | 13:43

    Dešava se to, sigurno nije lako. Najteže je to što je dignuo toliki kredit. Dignuo kredit i onda problem kako da vrati sto je dignuo. Srećom, tata je tu da mu pomogne i vrati sto je dignuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA