≫ 

Kiša od novčanica padala sa neba u siromašnom kraju Hong Konga: Ljudi nisu mogli da veruju, a onda im se obratio "dobročinitelj" (VIDEO)

Pre "kiše novca", putem Fejsbuka obratio se čovek koji je najavio ovaj događaj

  • 1

Kiša novca počela je iznenada da pada u subotu poslepodne u siromašnom distriktu Šam Šui Po u Hong Kongu.

Ne postoji objašnjenje zašto su sa neba počele da padaju novčanice od 100 honkongških dolara (oko 11 evra). Kada su to videli, iznenađeni i veseli građani počeli su da slupljaju pare, a neki su se penjali na krovove automobila kako bi skupili što više.

Međutim, uskoro je stigla policija i pokvarila zabavu tražeći da svi predaju ono što su skupili, a radi se o ukupno 566 evra.

Istrage neće biti, kao ni potrage za onim kome novac pripada jer nije bilo nikakve štete. Pre "kiše novca", putem Fejsbuka obratio se čovek koji je najavio ovaj događaj.

- Da li neko veruje da novac može da pada sa neba - rekao je između ostalog muškarac, nakon čega je novac počeo da pada na tlo.

U opisu videa se navodi da je dobročinitelj "superheroj" koji je "pljačkao bogate da bi pomogao siromašnima". Veruje se da je muškarac vlasnik kompanije koja promoviše trgovinu digitalnim dobrima preko interneta.

Pogledajte video:

VIDEO Pas matematičar: Broji pare i karte, a onda "progovara"

(Telegraf.rs/zanimljivostidana.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragan V.

    18. decembar 2018 | 17:06

    Robin Hud u Hong Kongu.Mozemo li ocekivati Robina i u Srbiji?Ovde kod nas usledio bi potop,od kisnih novcanica..Naravno od onih koji su..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA