≫ 

Manekenka se skinula do gole kože u Vatikanu, pa sela na Bibliju: Policajac ju je ljubazno odveo iza rešetaka (FOTO)

Marisa Papen obilazi svet i na raznim mestima pravi provokatine fotografije

  • 2

Manekenka Marisa Papen uhapšena je u Vatikanu nakon što je objavila dve kontroverzne fotografije. Naime, na jednoj gola sedi na Bibliji, a na drugoj naga prelazi ulicu noseći veliki drveni krst.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
The 3rd Testament. “I’m conveying my compassion for everyone who has been a victim of the church. Sexually/mentally/physically…”Објава коју дели Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real) дана

Manekenka, koja sebe naziva rušiteljkom tabua, rekla je da je taman krenula da se obuče kada su joj prišla dva policajca i tražila pasoš.

Ona i njen fotograf zadržani su u stanici deset sati. Ovo nije prvi put da su je uhapsili zbog golotinje. Papen se slikala gola u 50 zemalja, među kojima je Izrael gde se fotografisala pored Zida plača. U Turskoj, gde je takođe hapšena, pozirala je samo u burci u Aja Sofiji, U Egiptu je završila u pritvoru zbog nagog slikanja pored piramide u Gizi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Crosswalking in the Vatican 👁 NEW STORY link in bio #jesusdidnotwantthechurch #FXCKRLGNОбјава коју дели Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real) дана

Ona smatra da se crkve vode novcem i zato protestuje protiv takvog sistema.

- Zamislite kada bi Vatikan zaista bio mesto gde se može pomoći ljudima. Zamislite kada bi ove ogromne crkve otvorila vrata ljudima u nevolji, da ih nahrane i pruže im utočište - napisala je Marisa Papen.

VIDEO: E ovako treba da se gleda utakmica

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SRLE

    20. decembar 2018 | 09:26

    Tako je MARISA, samo malo si previse SLOBODNA, ali oprosteno ti je posto si manekenka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA