≫ 

Voldemor vam poželi dobrodošlicu, s vrata pijete Puter Pivo, a u Grifindorovu sobu morate da zaslužite ulazak: Hari Poter kafić je pravi hit (VIDEO)

Posetioci imaju samo reči hvale za ovo mesto, ističući da je ovo pravi kutak za odmor

  • 0

"Hari Poter" kafić u gradiću Metepek u Meksiku, pravo je mesto za sve ljubitelje sage o mladom dečaku čarobnjaku. Svaki ćošak ovog lokala izgleda baš kao da ste u filmu, što oduševljava sve njegove posetioce.

Tu su preparirane sove, šeširi, čarobni štapići i mnogi drugi poznati rekviziti iz filma.

Na ulazu se nalazi imitacija Lorda Voldemora, na video-bimu se gledaju filmovi iz ove sage, čak je i na meniju hrana iz knjiga i filmova. Pored ukusnih kolačića, možete da probate i "Puter pivo", omiljeno piće Harija i ekipe.

Nijedno ne sadrži alkohol, a svako od njih izgleda kao neki čarobni napitak.

Posetioci imaju samo reči hvale za ovo mesto, ističući da je ovo pravi kutak za odmor, posebno kada se uzme u obzir da je odaja posvećena Grifindoru rezervisana samo za odabrane.

- Oduševljen sam. Na vratima vas dočeka Lord Voldemor. Tu je sve baš kao u filmu. Možete se udobno smestiti, odgledati film pa čak i odspavati - rekao je jedan od gostiju.

Jedna devojka je istakla da svaki kutak u ovom kafiću ima neku svoju misteriju, koja te vodi pravo u priču o Hariju Poteru.

Pogledajte video:

VIDEO: Krampuš, nemački demon slovenskog porekla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA