Megan Markl je prvo zabranila mužu da ide u lov, a sada je otišla i korak dalje

Poslednjih nedelja pisalo se da se Megan ne slaže s ostalim članovima kraljevske porodice

  • 0

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl zalaže se za prava životinja pa je velika protivnica lova u kojem ostali članovi kraljevske porodice godinama, tradicionalno, učestvuju. Tabloidi su pisali da je lov čak i zabranila suprugu princu Hariju, ali čini se da do ostalih britanskih plemića i plemkinja nije uspela da dopre.

Poznato je da se Megan zalaže za prava životinja Foto: Tanjug/AP

Britanski tabloidi prenose da je Kejt Midlon čekala da Megan napusti Sandrigem, gde su zajedno bili za Božić, pa se nakon toga pridružila princu Vilijamu u lovu, prenosi Index.hr.

- Kejt često ide u lov kad je na kraljevskom imanju u Sandrigem. Već je postala odlična u lovu. Voli lov, ribolov i seoski način života -rekao je za Daily Mail izvor iz palate.

Kejt je kao i ostali članovi kraljevske porodice, veliki ljubitelj lova Foto: Tanjug/AP

Isti izvor negira pisanje britanskih tabloida i tvrdi da Megan ipak nije zabranila Hariju lov jer je "shvatila da to kraljevska porodica radi tradicionalno već godinama".

- Meghan nije veganka niti vegetarijanka, ali ne voli bespotrebnu okrutnost prema životinjama - kažu.

Poslednjih nedelja pisalo se da se Megan ne slaže s ostalim članovima kraljevske porodice, a posebno sa Kejt, ali ona, Hari, Vilijam i Kejt su zajedno proslavili Božić pa se čini da je ipak reč samo o pričama.

Pričalo se da Megan nije u najboljim odnosima sa članovima kraljevske porodice Foto: Tanjug/AP

Nakon priče o tome da je Megan mužu zbranila da ide u lov, pojavila se još jedna. Prema pisanju medija, Megan je navodno princu Hariju zabranila da pije alkohol, kafu i čaj tokom perioda dok je ona trudna.

Cilj je da on na taj način oseti kako je njegovoj supruzi tokom trudnoće i da sa njom prođe kroz celokupno iskustvo.

On je sada sva pića zamenio mineralnom vodom, a prijatelji kažu da se dosta promenio nakon što se oženio. Dugodoišnji Harijev prijatelj kaže da je on uvek bio ža provod.

Prema najnovijim pričama, Megan je sada zabranila princu Hariju da pije alkohol, čaj i kafu Foto: Tanjug/AP

- Hari je uvek bio za žurku i voleo je da popije alkohol zato je ovo za njega veliko dostignuće. Uvek je bio pun energije i tražio je novo uzbuđenje, ali ga sada taj novi režim ne čini više najzabavnijim gostom na zabavama. Ipak, dosta je smireniji i opušteniji - rekao je prinčev prijatelj, a prenosi "24sata.hr".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA