≫ 

Jedina svadba na koju niko nije hteo da dođe: Mlada rešila da na njenom venčanju svi gosti rešavaju zadatke iz matematike

Da li biste vi došli na ovakvu svadbu

  • 4

Kada dođe vreme za planiranje savršenog venčanja, pametno je fokusirati se na ono što će vas učiniti srećnima - ipak je to vaš veliki dan. Zato, ne bi trebalo da razmišljate o tome da udovoljite drugima, već samo sebi. Ipak, ako vaše ideje prelaze dobar ukus, možda bi trebalo da malo bolje razmislite o tome šta ćete i kako ćete. Jedna mlada izazvala je veliki gnev kod svojih gostiju kada im je saopštila da će na njenom venčanju morati da rešavaju zadatke iz matematike.

Mlada je svoj postupak objasnila time što su i ona i njen budući suprug matematičari, pa su poželili da njihov najsrećniji dan obiluje matematičkim elementima. Malo je reći da gosti uopšte nisu bili oduševljeni.

- Jedna od stvari koje smo smislili je da pred večeru gosti odgovore na pitanje iz matematike kako bi odgonetnuli za koji sto treba da sednu. Svaki gost će dobiti unikatno pitanje koje će biti osmišljeno nakon što proučimo njegovo znanje iz matematike - rekla je mlada.

Dodala je i da mnogi gosti imaju dobru podlogu i već su objavljivali radove iz matematike, tako da će se pitanja preuzimati i direktno iz njihovih istraživačkih radova.

Iako se potrudila da objasni da će ova ideja zapravo biti zanimljiva gostima, nije naišla na odobravanje.

- S obzirom na moje predznanje iz matematike, odmah mogu da me rasporede da sedim za stolom gde su samo deca - požalio se jedan od njenih gostiju.

- Razumem zašto mladencima to zvuči fantastično, ali meni je ova ideja vrlo odbojna - dodao je drugi.

VIDEO: Na njenu nisu hteli da dođu, a ove svadbe su gosti bežali da bi sačuvali "živu glavu"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA