"Želim da te pomirišem, a ujutro da ne budem tako nežan prema tebi": Ovo su seksi poruke koje je Bezos slao svojoj ljubavnici (FOTO) (VIDEO)

Spekuliše se da njihova afera traje već osam meseci, i da su se za to vreme viđali po svojim domovima, privatnim avionima, putovanjima, na luksuznim večerama...

  • 17

Milijarder Džef Bezos, osnivač kompanije Amazon, glavna je tema u medijima već tri dana, od kada je objavio da se razvodi od svoje supruge Mekenzi. Ova vest je isprva šokirala svet, a onda je otkriven pravi razlog razvoda. Bezos je prema pisanju američkih medija, već nekoliko meseci u vezi sa bivšom voditeljkom Loren Sančes, a sada su svetlost dana ugledale i seksi poruke koje milijarder slao svojoj ljubavnici.

Mediji prenose da je Bezos zaljubljen u svoju novu devojku Foto: Profimedia

Bezos je navodno svojoj ljubavnici slao selfije na kojima je bez majice, fotografije svojih genetalija, ali i brojne seksi poruke, prenosi Dejli Mejl.

Spekuliše se da njihova afera traje već osam meseci, i da su se za to vreme viđali po svojim domovima, privatnim avionima, putovanjima, na luksuznim večerama...

Njihov odnos je otkrio magazin The National Enquirer, čiji su ih novinari pratili po hotelima, uključujući i jedan u Bostonu i to samo nekoliko sati nakon što je ostatak porodice Bezos otišao.

Par je praćen četiri meseca, a sve je počelo kada je Loren snimljena kako u društvu svoje sestre izlazi iz Bezosovog privatnog aviona.

Novinari magazina su nekoliko meseci pratili Bezosa i Loren Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Promo/National Enquirer

Prema izvorima ovog magazina, Bezos je zaljubljen u Loren, a u jednoj od poruka joj je napisao "da ne mora da brine o padobranu, zato što u ovom slučaju skaču zajedno".

Osim što su se viđali po svojom domovima, jednom prilikom je Bezos iznajmio i privatni bungalov u Beverli Hils hotelu kako bi proveli noć zajedno, i nedaleko od kuće u kojoj je još uvek živeo sa ženom.

Prema tvrdnjama The National Enquirer, Bezos je Loran odveo i na odmor privatnim avionom vrednim 65 miliona dolara, a slao joj je i erotske selfije koji su bili isuviše eksplicitni da bi ih magazin objavio. Magazin tvrdi da je Bezos snimio i jednu gde na sebi ima samo peškir, a na drugoj su uslikane i njegove genitalije.

Oni tvrde da je Bezos Sančezovu oslovljavao sa Vendi, što je njeno srednje ime. Često je često leteo helikopterom i to u društvu svoje ljubavnice. Iako su oboje negirali da su varali svoje supružnike, pojedini mediji tvrde da to baš i nije tačno.

Bezos je slao Loren eksplicitne poruke i fotografije Foto: Profimedia

Magazin tvrdi da njegove nepristojne seksi poruke upućene Sančezovoj, koja je još uvek udata i ima troje dece, datiraju još iz aprila.

"Volim te, živa devojko. Pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima, uskoro".

"Želim da te pomirišem, želim da dišem u tebe. Želim da te držim čvrsto. Želim da ljubim tvoje usne. Volim te. Zaljubljen sam u tebe".

"Nedostaješ mi. Želim da te poljubim i ušuškam pokalo i nežno"

"Jako je veliki, veći nego što je ikad bio i još raste. A onda da te možda probudim ujutru i da ne budem tako nežan prema tebi".

"Tvoja energija i ideje, tvoja sposobnost i duh me pale. Činiš me boljim čovekom, stvorena si za mene".

Loren je još uvek u braku sa holivudskim agentom Foto: Profimedia

"Pun sam ljubavi prema tebi. Moje srce raste tako da ima mesta samo za tebe. Veće je nego što je ikada bilo".

"Znaš li šta želim? Želim da se napijem malo sa tobom večeras. Samo da se malo napijem. Želim da pričam sa tobom i da planiram sa tobom. Da slušam da se smejem, da budem sa tobom. Želim da zaspim pored tebe i da probudim sutra i da čitam novine sa tobom i da pijem kafu".

Bezos i Loren su ranije sretali na brojnim događajima i to u društvu svojih tadašnjih partnera. Milijarder je svojoj ljubavnici predložio aferu još na žurki magazina Veniti Fer povodom ceremonije dodele Oskara.

Tu joj je, prema tvrdnjama magazina The National Enquirer, prošaputao: "Ne možeš da se boriš protiv hemije".

Mediji tvrde da je Bezos varao svoju suprugu nekoliko meseci Foto: Profimedia/INSTAR Images

Par je primećen na večeri 30. oktobra prošle godine i to u restoranu na Beverli Hilsu. Nakon večere su otišli u Bezosovu kuću, a Loren je izašla tek narednog jutra.

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Čika delija momak

    11. januar 2019 | 13:36

    Ruku na srce, ova njegova stvarno gadna... Oproštam mu

  • HARALAMPIJE

    11. januar 2019 | 17:09

    zNACI NE "EBE MOMCIC NEGO NOVCIC

  • Putin R.S

    11. januar 2019 | 15:02

    On moze kako hoce i sta hoce. Multimiljrder je i najbogatiji covek planete, pa mu se moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA