Tramp ugostio sportiste u Beloj kući, a zbog blokade vlade morao je sam da organizuje večeru (FOTO) (VIDEO)

Iako Bela kuća nije objavila detalje oko količine hrane i njene cene, Tramp je rekao da je naredio da se poručio oko 1.000 hamburgera za grupu

  • 2

Tačno nedelju dana nakon što su pobedili Alabamu i osvojili drugi nacionalni šampionat u američkom fudbalu za tri godine, Klemson Tajgers su otputovali u Belu kuću u ponedeljak kako bi prisustvovali proslavi koju je u njihovu čast priredio američki predsednik Donald Tramp, prenosi usatoday.com.

Tramp je ugostio sportiste u Beloj kući Foto: Tanjug/AP

Međutim, umesto standardnog posluženja kada su ovakve prilike u pitanju, na stolovima se našla velika količina brze hrane.

Zbog najduže blokade rada vlade u istoriji SAD, Tramp je poželeo dobrodošlicu treneru i igračima uz gomilu hrane iz Mekdonaldsa, Burger Kinga i ostalih restorana brze hrane.

Na stolu se našla raznovrsna brza hrana Foto: Tanjug/AP

Predstavnica za medije Sara Sanders je u saopštenju rekla da je Tramp lično pokrio troškove hrane, pošto demokrate odbijaju da pregovaraju o bezbednosti granica, pa je veliki deo osoblja Bele kuće na prinudnom odsustvu".

- Imao sam izbor. Da ne poslužimo hranu ili da prva dama u društvu druge dame napravi neke salate - rekao je Tramp.

Sportisti su pojeli dosta toga Foto: Tanjug/AP

- Rekao sa ne, vi momci niste za salatu - dodao je on.

Iako Bela kuća nije objavila detalje oko količine hrane i njene cene, Tramp je rekao da je naredio da se poručio oko 1.000 hamburgera za grupu. Verovao je da će fudbaleri uživati u obroku, i da su prisutni "veliki ljudi koji vole da jedu".

Ovakav prizor nije do sada viđen u Beloj kući Foto: Tanjug/AP

U Beloj kući je zbog toga uslikan neobičan prizor, gde su se kutije Big Mekova našle posvuda, a elegantno ukrašena soba je mirisala na masnoću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA