≫ 

Ona je trener muškog fudbalskog kluba, a evo po kom kriterijumu bira igrače: Mnogi bi da zaigraju u njenom timu (FOTO)

Prisustvo ženskog trenera u nižim ligama u Nemačkoj je privuklo veliku pažnju u medijima, ali je Imke iskuljučivo skoncentrisana na svoj posao

  • 1

Foto: Guliver/Andreas Schlichter/Getty Images

Prva žena koja je trenirala muški fudbalski tim u jednoj od pet najboljih nemačkih liga, sarkastično je odgovorila na jedno novinarsko pitanje, ističući da svoje igrače bira prema dužini njihovih penisa.

Imke Vuebenhorst je bivša fudbalerka, a sada i glavni trener muške ekipe BV Cloppenburg. Oni su trenutno na samom dnu u petoj nemačkoj ligi, prenosi Dejli Mejl.

Tokom konferencije za novinare, Imke je jedna novinarka pitala da li mora sa sobom da nosi sirenu kako bi igrači znali kada se sprema da uđe kod njih u garderobu.

On joj je odmah odgovorila: "Naravno da ne, ja sam profesionalac - svoje igrače biram na osnovu dužine njihovih penisa".

Prisustvo ženskog trenera u nižim ligama u Nemačkoj je privuklo veliku pažnju u medijima, ali je Imke iskuljučivo skoncentrisana na svoj posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragan

    19. januar 2019 | 01:16

    Sreca moja sto sam bio prvotimac u ranijim generacijama.Da sam imao ovakvog trenera,i po ovakvom krterijumu,nebih bio ni na klupi za rezervne igrace..Sudbina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA