≫ 

Ministar odbrane Velike Britanije šokirao javnost: U svom kabinetu drži toalet papir sa Putinovim likom (FOTO)

Na društvenim mrežama su usledili brojni negativni komentari a mnogi smatraju da je ovaj potez "sramotan i patetičan"

  • 31

U kabinetu Gavina Vilijamsona, britanskog ministra odbrane, uslikana je rolna toalet papira sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina. Iz Kremlja su odbili da komentarišu ovaj slučaj.

Gavin Vilijamson često se koristi ratobornim tonom u obraćanju Vladimiru Putinu - ali ovaj put je otišao korak dalje.

Izvor blizak ministru odbrane potvrdio je da je rolna toalet papira sa Putinovim likom primećena u njegovoj privatnoj kancelariji u Ministarstvu odbrane, dodavši da ju je Vilijamsonu poklonio neko ko je hteo da se našali.

- To je bio poklon iz šale, svi znaju da Gavin ima smisao za humor - saopštio je taj izvor.

Na društvenim mrežama su usledili brojni negativni komentari a mnogi smatraju da je ovaj potez "sramotan i patetičan".

- U toaletu patetičnog ministra odbrane Gavina Vilijamsona nalazi se papir sa likom Vladimira Putina i uvredom za Rusiju. Gavin je opasno sramotan na mnogo načina - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Britanski ministar odbrane je zbog ovog pretrpeo kritike na društveni mrežama Foto: Shutterstock

- Naša sadašnja vlada i čitav naš sistem upravljanja postali su sramota. I on je klasičan simptom toga. Nivo neprofesionalizma je zapanjujuć. Za Putina, to mora da je kao igranje šaha sa bebom starom mesec dana. Sasvim besmisleno pokušavati bilo kakav dijalog - jedan je od komentara.

"Ovo mu pomaže da misli da je žestok, pretpostavljam.... Ako je ikada bio suočen sa Putinom lice u lice, ne bi imao dovoljno toalet papira da očisti nered u svojim pantalonama".

Podsetimo, britanski ministar odbrane Vilijamsom istakao se žustrim komentarima na račun Moskve posle trovanja "novičokom" bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja (66) i njegove ćerke Julija (33) početkom prošle godine u Solsberiju.

Britanska premijerka Tereza Mej zapretila je tada da će iz Britanije biti proterano 23 ruskih diplomata, na šta je zvanični Kremlj saopštio da će recipriočno uzvratiti. Vilijamson je tada odgovorio Rusiji "da umukne i da se gubi".

VIDEO: A u Helskinkiju Putina možete da pojedete 

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA