Labrador je pobegao od kuće, vlasnici se bojali da ga više neće videti, a onda se on vratio sa novim prijateljima: Kući je doveo kozu i psa (VIDEO)

Vlasnik je odlučio da povede njegove nove prijatelje

  • 1

Prekrasni crni labrador postao je glavna tema životinjske strane interneta pre desetak dana. Njegova vlasnica ga je pustila u dvorište kako bi obavio nuždu, a lukavac je iskoristio trenutak nepažnje i pobegao. Cela porodica ga je svuda tražila, ali labrador Bo kao da se zavukao u najdublju rupu.

Potišteni i preplašeni vratili su se kući, bojali su se da ga više nikada neće videti i nadali se da se njihovi strahovi neće obistiniti. Ali sledećeg dana stvari su se potpuno promenile i sav je strah iščezao.

Njihov labrador viđen je u polju s još jednim psom i kozom. Kada je to čuo Boov vlasnik, odmah je otišao s posla i seo u svoj kamionet, piše index.hr.

Njegov ljubimac ga je prepoznao pa se zatrčao prema vozilu, a njegova dva nova prijatelja pratila su ga u stopu. Vlasnik je odlučio da povede njegove nove prijatelje jer prijatelji se ne ostavljaju na praznom polju. Nadamo se da su sve životinje vraćene svojim vlasnicima te da će im njihovi vlasnici ugovarati sastanke i druženja.

VIDEO: Ovaj haski uživa za sve pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    3. februar 2019 | 00:05

    Svakoj zivoj dusi potrebna je bliskost ,nalozene situacije nas spoje sa onim sto nikad nismo ni mislili da moze biti ,Nojeva barka!🐕🐶🐩🐈🐱🐀🐇🐢🐹🐭🐏🐑🐮🐂🐃🐺🐥🐤🐐🐻🐯🐆🐵🐒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA