≫ 

Prelepa ruska manekenka je prvo nudila policajcima seks utroje, a sada je molila maloletnike da joj miluju gole grudi (FOTO) (VIDEO)

Kira Majer se sada našla u velikom problemu i mogla bi ponovo da završi u zatvoru

  • 3

Ruska manekenka je nedavno izašla iza zatvora gde je završila zbog saobraćajnog prekršaja. Policajcima je potom nudila seks utroje kako bi joj progledali kroz prste. Međutim, sada se suočava sa novim optužbama, a to je da je muškarcima dozvoljavala da joj miluju gole grudi tokom protesta u toplesu, prenosi Dejli Mejl.

Kira Majer (24) je pozirala u toplesu dok je nosila policijsku uniformu i pozivala je maloletne dečake da joj dodiruju gole grudi na ulici.

Instangram zvezda je tvrdila da je protestovala zbog tretmana koji je imala tokom incidenta zbog kojeg je osuđena na 18 meseci zatvora, jer je vozila bez dozvole, kao i zbog napada na policajce.

U svom novom bizarnom triku, ona je pozirala u policijskoj uniformi na ulicama Moskve zajedno sa blogerom Aleksandrom Dogonjaevim.

Kira je do odlaska u zatvor bila veoma aktivna na društvenim mrežama Foto: Facebook/Кира Майер

Kira je muškarcima pokazivala svoje gole grudi i pitala ih da li žele da ih dodirnu. Oni su odbili ali je ona kasnije ponovo viđena na ulici kako poziva tinejdžere joj dodirnu grudi.

Mladići su pristali na njen predlog, a jedan je čak protrljao ruke da ih zagreje pre nego što je Kiri dodirnuo grudi. Njene bizarne šale su bile deo kampanje kako bi dokazala svoju tvrdnju "da je policija korupirana".

Sada rizikuje da ode u zatvor zbog "kvarenja omladine" ali i zato što je nosila uniformu, a da za to nema ovlašćenja.

Mejerova može očekivati novčanu kaznu zbog uniforme, ali će zbog malolentih dečaka imati ozbiljne probleme. Policija za sada proučava snimke.

Medji su preneli da je policajcima nudila seks u zamenu da je puste Foto: Facebook/Кира Майер

Usred medijskih nereda koji su zbog ovoga nastali u Rusiji, ona se javno izvinila ističući da je njen protest bila šala. U nedavnom intervjuu je istakla da su je policajci uhapsili jer su hteli da od nje iznude novac.

Ona je istakla da su policajci slagali kada su rekli da im je ona nudila seks. Kira je zbog saobraćajnog prekršaja osuđena na 18 meseci zatvora, ali je odslužila samo pet.

Dok je bila iza rešetaka zatvorila je svoj Instagram profil, gde ima oko 148.000 pretilaca. Tamo je često objavljivala provokativne slike i video zapise.

Pogledajte video:

VIDEO: A toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vlaja

    14. februar 2019 | 08:09

    Kako na mene nenaleti...

  • Др

    14. februar 2019 | 09:03

    Денсери, блогери, инфлуенсери.....Куда иде овај свет!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA