Naduvao se i video tigra: Zvao je policiju u pomoć, svi su mislili da halucinira, ali istina je bila potpuno drugačija (FOTO)

Policija je ipak odgovorila na poziv i u kući zatekla nesvakidašnji prizor

  • 2

Jedan Amerikanac iz Teksasa ušao je u napuštenu kuću kako bi na miru zapalio džoint, a tamo je ugledao - tigra! Iako su svi mislili da halucinira, divlja zver je bila stvarna.

Kad je pozvao policijsku stanicu u Hjustonu da im ispriča šta je video, mislili su da čovek halucinira. U napuštenu kuću su ipak otišli i tamo je u skučenom kavezu zaista bio veliki tigar. Pokraj njega je bilo nekoliko paketa s mesom, ali osim toga policajci nisu našli druge dokaze da je neko dolazio u kuću, piše BBC.

U saopštenju za javnost rekli su da ih je na veliku mačku upozorio "zabrinuti građanin" koji je u napuštenu kuću ušao samo kako bi "pušio travu".

- Pitali smo ga da li je pod uticajem droge ili je zaista video tigra - rekao je policajac Džejson Alderete iz Hjustona.

Policija je takođe otkrila da je velika mačka bila zarobljena u ne baš dobro sastavljenom kavezu, čija vrata su bila učvršćena odvijačem i najlonom.

Iako je sam tigar bio začuđuje miran s obzirom na nehumane uslove u kojima je bio zarobljen, pripadnici službe za zaštitu životinja ipak su ga uspavali kako bi mogli da ga izvuku iz kuće bez opasnosti.

Životinja je sada premeštena u jedno od utočišta za životinje u Teksasu, dok je policija pokrenula istragu kako bi otkrila ko je držao tigra u ovim uslovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA