≫ 

RODILA SEDMORKE PRIRODNIM PUTEM! Ova devojka (25) je najveći heroj na svetu! A komentare koji su usledili nakon porođaja morate da vidite (FOTO)

Otac beba kaže da nisu planirali proširenje porodice

  • 1

Mlada, neimenovana žena iz Iraka  (25) rodila je prve sedmorke u tom delu sveta. Ona je na svet donela šest devojčica i jednog dečaka, a bebe su začete prirodnim putem. 

Marija je imala ogroman stomak dok je nosila trojke, a sada nam je pokazala kako on izgleda posle porođaja

Iz zdravstvenog centra potvrđeno je da bebe zdrave i da se osećaju dobro, a i majka je savršenog zdravlja.

Otac beba kaže da nisu planirali proširenje porodice. Iako su im nudili, par je odbio da abortira nekoliko beba, pa su sada postali roditelji sedam beba.

Na fotografiji koja je uslikana neposredno nakon porođaja vide se četiri bebice koje još nisu ni otvorile oči u potpunosti.

Iako je čitav svet oduševljen ovim događajem, mnogi su se šalili na račun porođaja, pa je bilo i onih koji su izlazak poslednjeg deteta uporedili sa bandži džampom, aludirajući na to da su mu put ka svetu olakšale bebe rođene nekoliko trenutaka ranije.

Printskrin: Facebook

Među pametnim i manje pametnim dosetkama našla se i ona da je poslednja beba toliko lako rođena da je izašla u stilu mesečevog hoda pevača Majkla Džeksona.

Simpatični su komentari na račun toga što je među sedam beba samo jedan dečak, pa su pojedini rekli kako će imati svakodnevnu glavobolju zbog sestara.

Printskrin: Facebook

Ipak, najviše je bilo onoh koji su mu majci i bebama poželeli sreću.

VIDEO: Čudo života! Dete se rađa u posteljici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA