Otac ostavio devojčicu (3) na ulici punoj vozila: Malena je pokušala da ga stigne, ali je on pobegao. Niko nije hteo da joj pomogne (VIDEO)

Policajci su odveli dete u policijsku stanicu nakon što su dobili nekoliko poziva od prolaznika

  • 5

Policija u Kini je u potrazi za muškarcem, za kojeg se sumnja da je ostavio (3) devojčicu samu da luta ulicama kineskog grada Nankinga.

Na šokantnom snimku se može videti dete kako luta ulicama prepunih automobila, a nekoliko vozila je zamalo i udarilo.

Policajci su odveli dete u policijsku stanicu nakon što su dobili nekoliko poziva od prolaznika, prenose kineski mediji.

Nakon što su pogledali snimke, policija je saznala da je devojčicu samu ostavio muškarac tri sata ranije pre nego što su je pronašli, piše dailymail.co.uk.

- Sredovečni čovek je doveo devojčicu sa železničke stanice i ostavio je na ulici - rekli su iz policije za medije i dodali da još uvke nije jasno da li je on detetov otac.

Nakon što je ostavio na ulici, naglo se okrenuo i hodao brzo kako ga devojčica ne bi stigla. Na snimku se vidi i kako je ona krenula za njim, pokušavajući da ga stigne, ali je on u jednom momentu nestao iz vidokruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    18. februar 2019 | 07:40

    GDE CE TI DUSA!,Bez obzira kakve okolnosti ili kakav zivot uticao na to nemoze biti razlog da se pravi greh prema malom bespomocnom bicu koje svojim ocima pokazuje veru u tebe a ti ga izneveris ,takvi dobra nemogu gledati niti imati mir u svojoj dusi

  • Roditelj

    18. februar 2019 | 08:57

    Dozivotnu odmah.

  • Retro

    18. februar 2019 | 08:50

    Kakvo to srce ljudi imaju, nikad mi neće biti jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA