≫ 

Zbog škorpije nastala panika u avionu: Putnici ugledali otrovno stvorenje iznad svojih glava, a posada nije preduzela ništa (VIDEO)

Iz avionske kompanije istakli su da se iz fotografije čini kao da je reč o pauku, a ne o otrovnoj škorpiji

  • 0

Putnici na jednom letu u Indoneziji počeli su da paniče nakon što je neko primetio otrovnu škorpiju od 30 centimetara kako puzi u prostoru za prtljag iznad glava putnika.

Karim Taslin, koji je svedočio događaju, rekao je za lokalne medije kako je stariji par odmah u panici pobegao sa svojih sedišta, dok je on zastao i škorpiju uhvatio kamerom.

Taslin kaže i kako je baš on na letu Lajon era iz Džakarte u Pekanbaru pritisnuo dugme za hitne slučajeve, ali tvrdi i kako je kabinsko osoblje ignorisalo njegove pozive za pomoć.

Dodao je kako je haotična scena, koja je usledila, jedan od razloga zašto škorpija nije uhvaćena. Umesto toga - nestala je.

Stručnjaci veruju kako je to otrovna škorpija iz azijskih šuma, koja se često čuva kao ljubimac, prenosi Index.hr.

Lajon er u saopštenju je istakao da se iz fotografije čini kako je reč o pauku, a ne o škorpiji.

Napomenuli su kako je avion prošao kontrolu nedelju dana pre leta i potvrdili da je istraga o tome kako je životinja završila u avionu pokrenuta. Potvrdili su i kako stvorenje nije uhvaćeno.

Pogledajte video:

VIDEO: Pokušao je da uhvati džinovskog pauka, a onda je njegova devojka je doživela horor

(Telegraf.rs/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA