Obamina maloletna ćerka potegla vino iz flaše: Svetska javnost šokirana zabavom s drugaricama (FOTO)

Bivša prva ćerka ponovo šokira američku i svetsku javnost

  • 9
Bivša prva ćerka ponovo šokira javnost Foto: Profimedia/Mega

Malija Obama (20), ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, uživala je tokom vikenda u Majamiju, gde su je fotografi snimili kako uz flašu vina ćaska sa prijateljima, prenosi Daily mail.

Temperature u Majamiju u nedelju su se digle do 27 stepeni Celzijusovih, a vesele devojke su požurile da što pre proslave sunčane dane.

Maliji nije bila dovoljna čaša, već je "potegla" iz flaše vino koje košta 80 dolara. Istovremeno se sunčala u crnom kupaćem kostimu sa tri prijateljice na bazenu ekskluzivnog hotela sa pet zvezdica.

Po zakonima u SAD, bivša prva ćerka još je maloletna, a postaće punoletna tek ove godine. Malija je jesenas započela svoju drugu godinu na fakultetu, a sudeći prema ovim fotografijama, sigurno je zadala glavobolju svojim roditeljima.

Mediji su primetili da uz Maliju nije bio njen dečko iz Velike Britanije, takođe student na Harvardu, Rori Farkuson. Ljubavni je par poslednji put viđen u londonskoj podzemnoj železnici u avgustu.

Pila je izuzetno skupo vino Foto: Profimedia/Mega

Inače, noćenje u sobama u ovom luksuznom odmaralištu inače košta i više od 1.000 dolara. Navodno penthaus sobe u tom kompleksu često posećuju Britni Spirs i sestre Kardašijan.

Uživala je na bazenu sa drugaricama Foto: Profimedia/Mega

KORISTILA MARIHUANU?

Malija Obama je u avgustu 2016. godine optužena da je pušila marihuanu. Čitava stvar je dospela u javnost nakon što se pojavio video-snimak, na kojem se vidi ona sa "sumnjivom" cigaretom.

Najstarija Obamina ćerka uhvaćena je sa marihuanom na muzičkom festivalu "Lollapalooza" u Čikagu. Snimak je objavio tabloid "Radar", a svedoci insistiraju da je Malija pušila marihuanu.

Iako je marihuana dekriminalizovana u Ilionisu, državi u kojoj ju je Malija pušila, kazne i dalje važe.

Malija "konzumira" marihuanu Printskrin: radaronline.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mako

    18. februar 2019 | 14:54

    Samo ti curo uživaj, pusti kerove da laju.

  • Крушевац

    18. februar 2019 | 14:16

    Понаша се потпуно нормално за свој узраст. А што се тиче марихуане ово није 1954. па да трава буде неки баук, боље да дува него да се опија а може и да се опија има 20 година, пуна Србија њених пијаних вршњакиња петком и суботом

  • Ccc...

    18. februar 2019 | 14:12

    Devojka kao i svaka druga! Otac joj više nije prvi čovek Amerike,a ona uživa u životu! Lagano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA