Slovenac uhapšen na Tajlandu za Dan zaljubljenih: "Iskasapio premijera" zbog neuzvraćene ljubavi

On je za Dan zaljubljenih nameravao da zaprosi devojku, ali ona nije došla na sastanak, pravdajući se obavezama koje ima kao volonterka u predizbornoj kampanji lokalnog kandidata

  • 0

Državljanin Slovenije uhapšen je proteklog vikenda na Tajlandu jer je iskalio bes na izbornim plakatima stranke Palan Pračarat, na kojima je bila i fotografija premijera Prajut Čan-o-čaa.

Ovaj 49-godišnjak je, nakon što je otkriven, svoj vandalizam policiji opravdao ljubavnim jadima, objavili su u ponedeljak slovenski mediji koji se pozivaju na tajlandski portal na engleskom jeziku Taivisa, prenosi Hina.

Neimenovani slovenački turista oštetio je nožem za Dan zaljubljenih na istoku Tajlanda osam plakata lokalnog kandidata Čalonga Maralerta iz vojsci bliske stranke Palan Pračarat, a na plakatima je bio i lik premijera Prajut Čan-o-čaa.

Slovenac hteo da zaprosi Tajlanđanku, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Policija je Slovenca otkrila na osnovu snimaka video-kamera, ali pokazalo se da rupa na čelu premijera na plakatu nije bila uzrokovana nožem koji je otkriven kod turiste. On je ipak priznao da je oštetio plakate, s neobičnim objašnjenjem da je to učinio u pijanom stanju i zbog ljubavnog razočarenja.

VOLONTERSKE OBAVEZE JE SPREČILE DA DOĐE NA SASTANAK

Ispričao je da je za Dan zaljubljenih na večeri nameravao da zaprosi svoju tajlandsku prijateljicu, ali da devojka nije došla na sastanak, pravdajući se obavezama koje ima kao volonterka u predizbornoj kampanji Čalonga Maralerta.

Zbog ljutnje i razočaranja, iste se večeri napio, a onda iskalio bes na plakatima s likom političara, očigledno ga kriveći za neuspeli ljubavni sastanak.

- Nisam uspeo da je dobijem ni na telefon, pa sam se napio, seo na motor i svoj bes istresao na plakate - navodno je policiji ispričao zaljubljeni čovek kog je policija nakon priznanja oslobodila uz opomenu, odustavši od kaznene prijave za vandalizam.

Slovenac se nakon toga izvinio kandidatu Čalongu na konferenciji za novinare, a Čalong je njegovo izvinjenje primio i uvažio, prenose slovenački mediji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA