≫ 

Megan Markl u 7. mesecu trudnoće tajno otišla u Ameriku da bi prekrišila još jedno kraljevsko pravilo

Vojvotkinja od Saseksa proteklog vikenda stigla je u Ameriku, a kako spekulišu mediji, razlog za to je žurka koju joj priređuju prijatelji

  • 7

Megan Markl tajno je otputovala u SAD i to bez supruga, princa Harija, prvi put otkako je postala član kraljevske porodice. Paparazo je uhvatio u ponedeljak uveče kako u crnom kaputu i sa kapom na glavi ulazi u automobil u Njujorku.

Vojvotkinja od Saseksa proteklog vikenda stigla je u Ameriku, a kako spekulišu mediji, razlog za to je žurka darivanja bebe, koju joj organizuju prijatelji, popularna "baby shower".

Megan Markl, koja je sada u sedmom mesecu trudnoće, navodno će u Njujorku provesti pet dana, a otputovala je nakon što je provela miran Dan zaljubljenih sa svojim suprugom, prenosi Dejli mejl.

Odmor u Njujorku, pored žurke sa 15 najbližih prijatelja, uključuje i šoping i uživanje u omiljenoj hrani. Megan Markl je odlaskom u Njujork na žurku darivanja bebe prekršila još jedan kraljevski protokol.

Megan bi trebalo da se porodi početkom aprila Foto: Tanjug/AP

Naime, žurka pred rođenje deteta ne spada u deo kraljevske tradicije, a prema rečima stručnjaka, to je zato što "ne postoji stvar koju članovi kraljevske porodice ne mogu da priušte".

- Bogati, raskošni "baby shower" ne smatra se prikladnim. Ne postoji ništa što članovi porodice ne mogu sami da priušte - objasnila je stručnjak za kraljevske porodice, Viktoria Arbiter.

Pošto su kraljevski roditelji "veoma bogati, raskošni bebi tuš će se smatrati veoma neprikladnim", objasnio je kraljevski stručnjak Viktor Arbiter Suncu. "Ne postoji ništa što ne mogu izaći i kupiti sebe."

Tako na primer, Kejt Midlton nije organizovala darivanje ni za jedno od svoje troje dece.

Sa druge strane, ova žurka nije tipična za Britance, za razliku od Amerikanaca.

Na ovaj način, vojvotkinja je još jednom pokazala da nastavlja po svom i da se ne odriče nekih stvari samo zato što se udala za princa.

Fotografije Megan Markl u Njujorku možete da pogledate ovde.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vm

    19. februar 2019 | 23:25

    Ako joj smetaju sva ta pravila zašto se udala za princa? Znala je da to ima svoju cenu. Neozbiljna osoba.

  • Markić

    19. februar 2019 | 11:26

    Vest dana, nema šta...

  • Licemerka

    19. februar 2019 | 12:30

    Njen stomak je "čudan za trudnoću."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA