≫ 

Influenserka ušla u bazen prepun ajkula da bi napravila idealnu fotku, a onda ju je jedna zverka ščepala za ruku (FOTO)

Kada je videla ajkule, shvatila je da će napraviti sliku kojoj nijedan lajk neće izmaći

  • 7

Katarina Zarucki (19), američka instagram "influenserka" želela je da napravi savršenu fotografiju među ajkulama. A onda ju je jedna od njih ugrizla za ruku!

Mršava, ispijena blogerka u plavom kupaćem kostimu uživala je u bazenu sve dok stvari nisu krenile po zlu. Ona je, kako prenosi BBC, bila na odmoru sa dečkom i njegovim roditeljima i posmatrala je bazen sa ajkulama. Kada je ugledala jednu, znala je da je to dobra prilika da se napravi nezaboravna fotografija i zaplivala je.

Ma kako ovo zvučalo kao suluda ideja, ona je za BBC rekla da je znala da ne radi ništa naročito opasno. Ova vrsta ajkula je, kaže, poprilično bezopasna, što je navodno naučila tokom surfovanja i ronjenja, a već je gledala i ljude kako plivaju među njima.

Nažalost... procena je bila loša.

 
 
 
View this post on Instagram
PSA: Sharks are cute and can nibble at times if not careful 🐠A post shared by Katarina Elle Zarutskie (@katarinazarutskie) on

Kada je Zarucki legla na leđa kako bi plutala među ajkulama, a otac njenog dečka pravio fotografije, jedna ajkula iznenada ju je ujela za ruku i povukla pod vodu.

Desetak sekundi borila se protiv ajkule koja ju je ugrizla, da bi je konačno otkačila i nekako uspela da ostane dovoljno pribrana da izvadi ruku iz vode pre nego što bi njena krv mogla da razdraži i druge ajkule.

- Vaše telo ima toliko adrenalina i vi samo morate da se iskobeljate iz neprilike, a ja sam ostala ekstremno smirena. Da je neko vrištao ili mahao oko njih to bi definitivno promenilo situaciju - kazala je za BBC.

Devojci su u bolnicu zašili ranu, dali su joj antibiotike, a od ovog ujeda verovatno će joj ostati ožiljak. Sve se završilo mnogo bolje nego što je moglo, a na sve to, jedna fotografija koju je dobila prikazuje i trenutak kada je ajklula ščepala za ruku.

Sve to je, naravno, zapalilo njen instagram.

VIDEO: U zagrljaju sa smrtonosnom ajkulom

(Telegraf.rs/BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA