≫ 

Raskošna zabava Megan Markl povodom darivanja bebe: Prekršila je kraljevsko pravilo (FOTO) (VIDEO)

Megan Markl i princ Hari čekaju prvo dete

  • 2

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa je prethodnih dana boravila u Njujorku kako bi se videla sa bliskim prijateljima. Pored toga organizovala je i zabavu povodom darivanja bebe, poznatu kao "Baby shower", čime je prekrišla još jedno važno kraljevsko pravilo. Čitav svet sada zanimaju detalji sa ove zabave, kao i kakve je poklone dobila njena nerođena beba.

LUKSUZNA ZABAVA

Vojvotkinja je u Njujork došla bez svog muža princa Harija, a proslavu je organizovala u najskupljem hotelu na Menhetnu "The Mark", gde noćenje košta neverovatnih 75.000 dolara. Prema pisanju svetskih medija, sama zabava povodom darivanja bebe je koštala neverovatnih 300.000 dolara.

Zabavi su prisustvovali njeni bliski prijatelji i mnoge poznate ličnosti, poput Amal Kluni, modnih kreatorki Miše Nonu i Džesike Milroni, Serene Vilijams...

Foto: Tanjug/AP

Dolazak bebe se slavio u apartmanu koji se preostire na više od 900 kvadrata, sa terasom koja gleda na Central park i Metropolitanski muzej umetnosti.

Dekor na zabavi je bio takav da je pretežno dominirala roze boja (roze ruže i šećerna vuna za goste), pa se sada još više spekuliše da Megan čeka devojčicu.

POKLONI ZA BEBU

Na luksuznoj proslavi, Megan je dobila prelepe i preskupe poklone za bebu, koja bi trebalo da dođe na svet u aprilu. Tu se našao ekološki krevetac, gomila brendirane odeće, cucli, igračaka...

Njen šminker je na društvenim mrežama podelio detalje sa zabave. Istakao je da je to bio divan dan za proslavu, a na Instagram je objavio fotografiju kolača u obliku rode, zvečke i portiklice.

Instagram: Danie Martin

POTROŠILA POLA MILONA 

Nakon druženje sa bliskim ljudima, Megan je napustila Njujork vratila se kući u London privatnim avionom. Novinari su je sve vreme pratili u stopu kako bi zabeležili svaki detajl njene posete koju su mnogi ocenili kao tajnu.

Njene modne kombinacije su privukle veliku pažnju, a većina se složila da je vojvotkinja u svakom momentu izgledala šik, pa čak i kada je bila u sportskoj kombinaciji.

Šuška se da je njeno putovanje u Njujork koštalo neverovatnih 500.000 dolara.

DŽEJ ZI I BIJONSE

Dok je Megan uživala u Njujorku, u Velikoj Britaniji su dodeljene muzičke nagrade. Iako nije bila među zvanicama, ponovo su mediji pisali i pričali o vojvotkinji od Saseksa.

Naime, kada su Džej Zi i Bijonse primili nagradu za najbolju Internacionalnu grupu, pušten je snimak u kojem oni drže govor, a u pozadini se našao i portret Megan Markl.

Kako je njihov novi spot snimljen u Luvru, sada se umesto Mona Lize na zidu našao porter Megan Markl u kraljevskoj odevnoj kombinaciji.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA