Slasni "Durty Donald" i "Kim Jong Yum" su postali pravi hit u Vijetnamu: Ovako u restoranima vide dva svetska lidera (FOTO)

Očekuje se da će susret Trama i Kima u Vijetnamu doneti mir u svetu

  • 0

Oči čitavog sveta uprte su u Vijetnam gde je se u sredu i četvrtak održati susret lidera Severne Koreje i Amerike, Kim Džong Una i Donalda Trampa.

Veliki broj novinarskih ekipa iz celog sveta će pratiti ovaj susret, a građani su već izašli na ulice prestonice Hanoj kako bi Kimu poželeli dobrodošlicu.

Ugostitelji nude turistima jedinstvenu ponudu Foto: Tanjug/AP

Ovaj događaj je pozitivno uticao i na turizam u Vijetnamu, pa se ugostiteli utrkuju ko će posetiocima ponuditi nešto novo i drugačije.

Hamburgeri inspirisani Trampom i Kimom Foto: Tanjug/AP

Tako u jednom restoranu možete da probate hamburege koji su inspirisani dvojom lidera.  Hamburgeri "Durty Donald" i "Kim Jong Yum" izgledaju privlačno na prvi pogled, a ne sumnjamo ni da je ukus odličan.

Hrana na prvi pogled deluje veoma privlačno Foto: Tanjug/AP

Osim hrane tu je i piće koje je inspirisano susretom Kima i Trampa. U pitanju je koktel "Rock It, Man", a sudeći prema fotografiji koju barmen pokazuje, izgleda da su ga već probali imitatori lidera Severne Koreje i SAD - a.

A tu je koktel inspirasan predstojećim samitom Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA