≫ 

Kako će Hari i Megan nazvati svoju bebu? Kladionice su sigurne za jedno ime, a evo koja su još u najužem izboru

Trenutno ima više opklada na ime nove kraljevske bebe, nego što je bilo kada je Kejt Midlton bila trudna sa prvim detetom

  • 4

Princ Hari i Megan Markl trebalo bi da postanu roditelji u aprilu. Iako pol bebe nije otkriven, to nije sprečilo kladioničare da nagađaju koje će ime dobiti novi član kraljevske porodice. Favoriti su Dajana za devojčicu, po pokojnoj majci prinčeva, kao i Artur, ako bude dečak.

U kladionici "Vilijam Hil" šanse da će se beba zvati po poginuloj princezi Dajani su 10/1. Na taj način, princ Hari i Megan Markl odali bi počast omiljenoj britanskoj princezi, koja je poginula kada je Hari imao 12 godina.

Omiljena imena su Dajana i Artur Foto: Tanjug/AP

Druga imena koja su favoriti u kladionici su Alis i Viktorija, ako bude devojčica, kao i Artur i Edvard, ako bude dečak.

Ako bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prvoj bebi dali ime njegove pokojne majke, pratili bi princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su princezi Šarlot ime Dajana dali kao srednje ime.

Pored Dajane, imena koja su popularna su Alis, koja je trenutno na drugom mestu sa kvotom 12/1, Viktorija (kvota 14/1) i Aleksandra (kvota 16/1).

Beba se očekuje u aprilu Foto: Tanjug/AP

Dok se pol bebe i dalje drži u tajnosti, drugi se nadaju da će pogoditi bar ime ako bude dečak. Ime Artur trenutno vodi na kladionicama sa kvotom 12/1, dok su Edvard i Džejms takođe u igri, sa izgledima 16/1.

Prema kladioničarima, trenutno imaju više opklada na ime bebe princa Harija i Megan, nego što su imali kada je Kejt Midlton bila trudna sa prvim detetom, princem Džordžom.

Britanci se više klade na bebu Saseks, nego što su to radili kada je Kejt Midlton bila trudna sa prvim detetom Foto: Tanjug/AP

- Klađenje na ime kraljevske bebe nikada nije bilo popularnije, jasno je da javnost veoma voli Harija i Megan. U ovoj fazi smatramo da će promet biti veći za bebu Saseks nego za princa Džordža - rekao je vlasnik kladionice Rupert Hil.

Megan i Hari bili su veoma zauzeti u proteklim nedeljama, pa je par bio u poslednjoj zajedničkoj poseti Maroku pre porođaja, dok je vojvotkinja nedelju dana ranije bila u Njujorku na zabavi darivanja bebe.

VIDEO: Oni su pokazali da ljubav na kraju uvek pobeđuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA